przepisy wielkanocne - 6309 przepisów (strona:331/421)

Pascha waniliowa 331

pozamawiałam sobie nowe gadżety kuchenne dzięki którym będę próbować wyczarować nieziemskie torty. No zobaczymy ile mi to zajmie a póki co będę nadganiać blogowe zaległości w smakołykach :)Dzisiaj prezentuję Wielkanocne przepisy (wiem wiem trochę mi to zajęło :P ). Pierwsza będzia pascha waniliowa /przepis od Pani Doroty: mojewypieki.com/ Składniki: 1 kg zmielonego twarogu półtustego lub tłustego, zmielonego dwukrotnie i dobrze odciśniętego

Pudełko rozmaitości
Sałatka Tatarska 154

Sałatka tatarska została przygotowana w naszym domu całkiem przypadkiem. Pierwotnie miał to być sos tatarski . Jednak mąż wpadł na pomysł, by dodać do sosu pokrojone jajka

Przepiski.pl
Waniliowe babeczki do koszyczka 113

Waniliowe babeczki do koszyczka – prosty przepis Święta już tuż tuż Dlatego dziś mam dla Was kolejny pyszny przepis. Tym razem na pyszne waniliowe babeczki do

Słodkie okruszki
Cytrynowa kolorowa babka wielkanocna 224

Dziś mam dla Was fajny przepis na kolorową babkę cytrynową :) Zapraszam :) Czytaj więcej »

Ana Mari's world
Sernik wiedeński z wiśniami 120

Składniki /średnica 24 cm: – 1 kg zmielonego twarogu może być z wiaderka – 200 g masła – 6 jajek – 150 g cukru – 1

I LOVE LIFE
Pasztet z jajkiem 122

Domowy pasztet z jajkiem to idealna przekąska na świąteczny stół i nie tylko. Na bardzo smaczna przekąska sprawdzi się na każdą okazję, a nawet bez okazji

Przepiski.pl
Jajka faszerowane ogórkiem kiszonym. 133

Jajka faszerowane ogórkiem kiszonym. Subtelny smak jajek sprawia, że możesz je wykonać nie tylko na Wielkanoc , ale także na poczęstunek dla gości lub śniadanie bądź kolację

Zdrowy Styl Joanny
Pyszne inspiracje na Wielkanoc 110

  Kochani już za niecały miesiąc Wielkanoc- na blog powraca więc zakładka, w której zgromadzone są przepisy na babki, ciasta, sałatki , faszerowane jajka i propozycje obiadowe

Moje Kuchenne Rewelacje
Babka limonkowa na majonezie 106

Babka bardzo dobra, nic sucha. Polecam Wykonanie – obie mąki i proszek do pieczenia przesiać przez sitko. Żółtka z cukrem utrzeć na puch. Limonki sparzyć, osuszyć

Kuchnia Pokoleń
Wędlina wędzona, podsuszana z tymiankiem, nowy smak tradycji 119

Rate this post Wędlina wędzona, podsuszana z tymiankiem, nowy smak tradycji Swojska wędlinka, szczególnie wędzona jest zimą wręcz nieoceniona.. Pyszna kanapka z takim specjałem jest

Ogrodnik w podróży