Babka migdałowa z kajmakiem
Babka migdałowa z kajmakiem
Przepis na : deser
Aby babka była smaczna, powinna być wilgotna. Suchelcom mówimy nie. Babka migdałowa z kajmakiem jest wilgotna nawet na drugi czy trzeci dzień – spokojnie można przygotować ją dzień przed podaniem. W smaku to jedna z najlepszych babek! Cudownie migdałowa, delikatna, aż chce się sięgać po następny kawałek! Możecie polać ją tak jak ja – kajmakiem lub użyć polewy czekoladowej. Doskonała do kawy, herbatki czy na odświętny stół wielkanocny. Babka migdałowa z kajmakiem: 100 g mielonych migdałów (zmielo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poezja smaku
Autor
PoezjaSmaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
babki, kajmak, tarta, mielone, bułki, polewa czekoladowa, mak, ciasto, deser, ciasteczka, desery, ciasteczka z czekolada, bułka pszenna, czekoladowe ciasteczka , ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto z makiem, ciasto z orzechami, ciasta z masa
Inne przepisy z Poezja smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję