Sos chrzanowy z żurawiną

Sos chrzanowy z żurawiną

Sos chrzanowy z żurawiną

Świąteczny sos chrzanowy z żurawiną do jajka. Prosty i szybki w przygotowaniu gęsty sos na Wielkanocne śniadanie to znakomita alternatywa dla jajek faszerowanych. Czas wykonania: 15 min Ilość porcji: 8 Składniki: 1 łyżka chrzanu 1 ½ łyżki dżemu żurawinowego 3 łyżki majonezu 1 łyżka kwaśnej śmietany 1 łyżka soku z pomarańczy Przygotowanie: Wszystkie składniki na sos chrzanowy połączyć ze sobą. Podawać z jajkiem na twardo. Pobierz wersję do druku: Pobierz Sos chrzanowy z żurawiną   Artykuł Sos chrzanowy z żu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchniaWeDwoje.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.