Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami. Jajka takie idealnie nadają się na wielkanocne menu, jak i na wszelkiego rodzaju imprezy.

Jajka faszerowane po polsku wg Magdy Gessler Jajka faszerowane wędzoną makrelą Jajka faszerowane żółtym serem i pomidorami
Jajka faszerowane na ciepło Jajka z faszerowanymi pieczarkami Dietetyczne jajka faszerowane kurczakiem
 
Jajka faszerowane pastą z suszonych pomidorów i tuńczyka Jajka faszerowane z awokado Wiosenne faszerowane jajka
Jajka faszerowane pomidorami, papryką i bazylią Jajka faszerowane zajączki Jajka faszerowane łososiem wędzonym

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję