Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami
Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami
Zawsze lubiłam pasztety i ciągle je kupowałam, ale gdy tylko zaczełam robić je sama, nie chcę już pasztetu ze sklepu, bo domowe najlepsze. Do pasztetu użyłam przyprawy firmy Tradismak , która dała bardzo wyrażny smak i aromat pasztetu. Polecam firmę TRADISMAK mają bardzo dobre produkty i bogatą ofertę , myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Dziękuję ślicznie za super produkty :) Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami &nbs... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi
Autor
danusia19671
Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, pasztet, mięso, drobiowe, boczek, indyk, wołowina, bułki, wątróbka drobiowa, marchewka, seler, mięsa pieczone, pieczony boczek, dania bez mięsa, bez pieczenia
Inne przepisy z Kuchnia Danusi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję