Przepis na : obiad
Przedstawiam Wam najpyszniejszą zupę z nutą orientu. Pomysł zaczerpnięty z Kwestii smaku, dosyć mocno zmodyfikowany więc nie wiadomo jak ona ma na imię :-) bardzo treściwa ale też uzależniająca.Miał być obiad na trzy dni, niestety był na jeden. Naprawdę polecam raz w tygodniu zamienić pomidorówkę, którą notabene uwielbiam na coś nowego, coś innego. Cudownie jest smakować, podkradać pomysły z innych stron świata. Kumin rzymski, który poznałam dopiero będą w podróży w Marko, jest niedocenioną przyprawą w Polsce.... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Artystka :-)