Sos chrzanowy na ciepło

Sos chrzanowy na ciepło

Sos chrzanowy na ciepło

Tym razem na warsztat dla was wziąłem sos chrzanowy na ciepło. Świetny dodatek do pulpetów gotowanych na parze, pieczonej karkówki, czy też gotowanych warzyw. Sos chrzanowy na ciepło głównie znany jest ze stołu wielkanocnego. Jednak świetnie sprawdza się do wielu potraw niekoniecznie związanych z tym wiosennym okresem. Zawsze podaję go do mięs robionych na parze. Przykład? Pulpety gotowane na parze. Jego przygotowanie nie jest trudne, ale wymaga już od nas nieco większych umiejętności. Musimy panować nad t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchennyviral.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję