W Święta Wielkanocne z pewnością wszyscy lub większość z Was spędzi ten magiczny czas z rodziną lub przyjaciółmi przy stole, a żeby ten czas był jeszcze bardziej wyjątkowy na tym stole poza klasycznymi jajeczkami, żurkiem nie może zabraknąć śledzika pod śmietanową pierzynką. Do tego dania użyłam filetów śledziowych marki SEKO od razu zamarynowanych w oleju rzepakowym... palce lizać ;) Składniki: 250 gram filetów ze śledzia lekko solone a'la Matjas w oleju rzekapowym SEKO 200 m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...