Pasztet z królika z żurkiem

Pasztet z królika z żurkiem

Pasztet z królika z żurkiem

Domowy pasztet z królika z dodatkiem papryki w glazurze z żurku. Pasztet jest delikatny, dodałam do niego warzywa z którymi się gotowało mięso. Na wielkanocnym stole będzie idealnie pasował i wybornie smakował. pasztet: 50 dkg boczku surowego 1/2 tuszki królika 30 dkg wątróbki drobiowej albo z królika 2 marchewki kawałek pora 1 cebula 1/3 selera korzenia 1 korzeń pietruszki 2 ziela angielskie 3 ziarna jałowca 2 liście laurowe sól, pieprz gałka muszkatałowa papryka słodka 1 bułka czerstwa 1 szklanka mleka 2 jaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

wesoła kuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, mięso, żurek, zupa, królik, mielone, bułki, wątróbka drobiowa, boczek, galaretka, wielkanoc, mięso mielone, jajka z farszem, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia, pieczony boczek

Inne przepisy z wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.