Ciekawą propozycją na stół wielkanocny jest rolada ze szpinaku z łososiem, nie wymaga zdolności kulinarskich, a prezentuje się i smakuje wyśmienicie. Składniki: 450 g mrożonego szpinaku 200 g wędzonego łososia 200 puszystego serka śmietankowego do smarowania 3 ząbki czosnku 4 jajka 4 łyżki ostrego chrzanu sól Przygotowanie: Mrożony szpinak wystarczy przełożyć na patelnię teflonową i bez tłuszczu na małym ogniu rozmrażać, aż do całkowitego odparowania wody. Następnie dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić s... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...