Przepis na wiosenne ciasto szpinakowe z galaretką . Na cieście szpinakowym, z bitą śmietaną i galaretkami. Udekorowane słodkim kakao i kolorowymi drażami. Wiosna
RITA food channelPuszysta baba to babka bardzo smaczna i prosta do zrobienia. Upiecze ją ten co piec potrafi i ten co dopiero zaczyna swoją przygodę z ciastami. Artykuł
Pieprzyć z FantazjąBabka piaskowa to obowiązkowy wypiek na świątecznym stole. Najlepszą piecze moja babcia - teraz i ja robię w swoim domu babkę z jej przepisu. Polecam ;)
Prosty przepis naWitam serdecznie, tym razem propozycja na babkę budyniową z budyniem czekoladowym. Babka jest bardzo smaczna, puszysta i wilgotna, więc polecam wypróbować przepis. Do przygotowania babki będziemy
Uwaga Babcia GotujeWielkanoc coraz bliżej, więc zapraszam na pyszną babkę cytrynową, do zrobienia w kilka chwil. Babka pięknie wyrasta, jest puszysta i zawsze się udaje, Można ją
moje pyszne łatwe i sprawdzone przepisy krok po krokuDzień dobry, do świąt coraz bliżej. Nie mogę uwierzyć, że zaraz znów Wielkanoc. Rok temu nie zdążyłam zrobić pasztetu podobnie było na Boże Narodzenie, a dziś
Ana Mari's worldDzień dobry, do świąt coraz bliżej. Nie mogę uwierzyć, że zaraz znów Wielkanoc. Rok temu nie zdążyłam zrobić pasztetu podobnie było na Boże Narodzenie, a dziś
Ana Mari's worldskładniki: 250 ml oleju np. słonecznikowego 1 jajko, świeże 2 łyżeczki musztardy np. stołowej 1 łyżeczka soku z cytryny sól, pieprz Film krok po kroku jak
Domowy Smak JedzeniaWielka baba z pępkiem, ciasto na zakwasie, z rodzynkami i masą cynamonową W marcowej Piekarni Amber wspólne wypiekanie ciasta na zakwasie lievito madre z przepisu z
Tajemnice SmakuWiejska sałatka z kurczakiem i kiełbasą, którą latem ubiegłego roku poznałam na imprezie u znajomych zagościła na stałe w naszym domu. Smaczna, sycąca i bardzo łatwa
Ola la LCHFskładniki: 300 g mąki 130 g cukru pudru 5 jajek 200 g masła o temperaturze pokojowej skórka starta z 1 cytryny 5 łyżek soku ze świeżo
Domowy Smak JedzeniaWitam serdecznie, dzisiaj chciałabym zachęcić państwa do upieczenia przepysznej babki majonezowej. Babka po upieczeniu jest wilgotna, puszysta i delikatna, polecam wypróbować przepis bo naprawdę warto. Do
Uwaga Babcia GotujeBabka majonezowa jest super prosta do przygotowania, a dzięki majonezowi jest wilgotna i puszysta, długo zachowuje świeżość. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldRewelacyjna babeczka. Jest to mała babka, polecam. Masło rozpuścić na małym ogniu. Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na puch. Mąkę, proszek budyniowy i proszek
Kuchnia PokoleńPIECZEŃ RZYMSKA świetnie się sprawdzi na obiad i kolację. W... Artykuł PIECZEŃ RZYMSKA W POMIDOROWEJ GLAZURZE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE