Kandyzowana skórka pomarańczowa

Kandyzowana skórka pomarańczowa

Kandyzowana skórka pomarańczowa

Już nie długo tłusty czwartek!!! Warto, więc pomyśleć o domowej kandyzowanej skórce pomarańczowej. Mój ulubiony rodzaj pączków to właśnie takie z lukrem i skórką pomarańczową 💗 W sklepie zawsze wybieram te pączki, które mają jak najwięcej skórki.  Kandyzowana skórka przyda nam się również do wypieków wielkanocnych, takich jak: mazurki, serniki i babki. Oprócz tego świetnie się komponuje również z makowcami i keksami. Zapraszam na stary i sprawdzony przepis, który dostałam od dobrej duszyczki 😊 Składniki: skó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, pączki, makowce, lukier , babki, syrop

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.