
Myślicie już nad tym, czym zaskoczyć swoich domowników w Wielkanocny obiad? My już wiemy i zapewniamy....Pycha <3! Składniki 700 g cukinii 2 pory (biała część) 1 mała cebula 3 ziemniaki 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka masła 1,4 l bulionu warzywnego 1 łyżeczka tymianku 100 ml słodkiej śmietanki 100 g makaronu konjac (bez zalewy) sok z cytryny szczypiorek sól, pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Cukinie i obrane ziemniaki kroimy w kostkę. Cebulę i por... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...