
Przepis na : sałatka
Składniki: – 4 jajka -biała część pora -mała puszka kukurydzy (ok.140 g) -mała puszka czerwonej fasoli (ok. 140 g) -łyżka majonezu -łyżka jogurtu naturalnego -sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy w kostkę. Por sparzamy wrzątkiem i również drobno kroimy. Dodajemy kukurydzę oraz fasolkę. Następnie doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez połączony jogurtem. Artykuł Sałatka z porem i kukurydzą pochodzi z serwisu I LOVE LIFE . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...