
W kalendarzu już prawie wiosna, a za oknem zima. Jak okiem sięgnąć wszędzie biało. Jeśli tak dalej pójdzie to z wielkanocną święconką pojedziemy na sankach. Dobija mnie ta wieczna zima. Do tego dziś marznę. W domu zimno od samego rana z powodu jakiejś awarii. Postanowiłam dogrzać mieszkanie i opiekłam babkę. Chciałam poczuć zbliżające się Święta. Niestety teraz muszę myć miski, miseczki, foremkę, a w kranie zimna woda. Byle do wiosny. Babka jogurtowo-kokosowa składniki 4 jajka 250 g cukru 300 g mąk... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Ummm, wygląda mega apetycznie... muszę wymyślić pretekst byśmy znów się jakoś wprosić do Was... ;-)PozdrawiamP. :-)
Edytko polecam babke z czystym sumieniem. Jest bardzo dobra i wilgotna.P. zapraszam i bez szczegolnego pretekstu ;-)pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia
Uwielbiam babki na jogurcie! Sa delikatne, puszyste i idealnie wilgotne, prawda? Z kokosem tym bardziej :)Pozdrawiam Karolko!
Bea masz racje, babki na jogurcie sa super, pyszne i wilgotne.Evela ciesze sie bardzo :-)pozdrawiam