Skórka pomarańczowa + film

Skórka pomarańczowa + film

Skórka pomarańczowa + film

Smażona skórka pomarańczowa to aromatyczny i smaczny dodatek do deserów, wielkanocnych ciast i  serników. Ten słodki dodatek możemy przygotować własnoręcznie, bez większych trudności. Tak przygotowana skórka  przechowywana w słoiczku w lodówce około miesiąca, może być wykorzystywana do smakowitych wypieków. składniki na 1 szklankę skórek   3 pomarańcze 1 szklanka cukru kryształu 100 ml wody sok z połowy cytryny przepis Pomarańcze dokładnie szorujemy pod bieżącą wodą, następnie  sparzamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowite Dania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję