
Przepis na : obiad
Wielkanocna pieczeń dla fanów wątróbki. Przepis znaleziony w notatniku mojej Mamy :). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Moje klimaty,mniam:) Ja się chętnie bym wprosiła bo jak ktoś upiecze i poda to smakuje tak ,że niebo w gębie:)Zapisuje bo jestem fanem wątróbki i mięsa mielonego przygotowanego w każdej postaci:)
Choć fanką wątróbki nie jestem to pasztety, a zwłaszcza te domowe smakują mi bardzo:-). Pasztet wygląda smacznie i ciekawie idealny na wielkanocny stół:-)