Takie danie będzie idealne na imprezy lub obiad. W czasie przygotowania nie jest wliczone marynowanie w jogurcie. Przygotowanie mięsa – piersi kurze pokroić w mniejsze
Kuchnia PokoleńSałatki z makaronem mają to do siebie, że są bardzo sycące. Z powodzeniem mogą nam służyć za cały posiłek. Ta sałatka właśnie do takich należy - jest
Kolorowy PrzepisownikPierwszy raz spróbowałam tej sałatki na swoim weselu. Szef kuchni bardzo zachwalał tą sałatkę, ale nie dziwie się. Jest tak dobra, że mogłabym ją jeść codziennie
Kuchnia Paulettespotrawę musicie poprostu wypróbować w Waszych domach.Wspaniala klasyka.A jakie przy tym doznania smakowe.Ogromnie to danie polecam. 2 filety kurczaka 1 cebula 2 Ząbki czosnku 1 czerwona cebula 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki słodkiej papryki 2 łyżki przyprawy cajune przepis Tu 1/2 szkl.oliwy 1.5 szkl.bulionu warzywnego 1/2 szkl.śmietany kremówki30% ***************************_*************** Piersi kurczaka pokroić na kawałki.Cebulę i czosnek drobno
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiCudowny kurczak w wieńcu z warzyw.przepyszny kremowy sos i kasza gryczana prażona czegoż można więcej chcieć.Możemy go podać na niedzielny obiad bo
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiPrzepis na tego kurczaka dostałam od znajomych z Francji , którzy zamieszkują w mieście LION.Mięso kurczaka jest pyszne ,delikatne i rozpływa się w ustach z
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiSkładniki: ugotowany makaron nitki z poprzedniego obiadu, około połowa paczki 1/2 cukinii 2 marchewki 1 cebula 3 ząbki czosnku sól, pieprz, słodka papryka, curry 3/4 szklanki
czarrna od kuchniObiad inny niż zwykle?Tak.Mało pracochłonny,za to naprawdę bardzo pyszny.Polecam.Spróbuj cię !.Rozpływające się w ustach mięso i starty parmezan z
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiZachęcam do wypróbowania tego dania, bardzo smaczne. Polecam. Piersi kurze umyć i osuszyć. Doprawić solą, pieprzem, tymiankiem,papryką ostrą i słodką. Na patelni rozgrzać
Kuchnia PokoleńTakie udka uwielbiam,pelne są smaku tabasco i curry,dotego pachnąca nuta kminku.Wszystko co nam do rozgrzewki potrzeba w te słotne,ulewne i zimne dni
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiPotrawa stara jak świat.W latach 80tych była znana w restauracjach na całym chyba świecie.Przepyszne kotlety wypełnione pachnącym prawdziwym polskim masłem.Delikatny w strukturze
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiWeekend znów miałam trochę pracowity. W piątek byłam na targu, kupiłam czerwoną paprykę i śliwki węgierki. Zrobiłam pastę paprykową i
Zakątek rozkoszy kulinarnychSięgnęłam po ten przepis ze względu na ciekawe smaki.W kuchni ciągle próbuję łączyć coś co do siebie niby nie pasuje ,a potem okazuje się ,że
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiTrochę mi zeszło żeby się za to zabrać ale dzisiaj przysiadłam przed komputerem i oto jest obiecany przepis :) Czytaj więcej »
Czekoladowa muffinka