Faszerowane udka otulone boczusiem

Faszerowane udka otulone boczusiem

Faszerowane udka otulone boczusiem

Przepis na : obiad

Bardzo smaczne połączenie klasycznego, pieczonego, owiniętego wędzonym boczkiem udka z kurczaka faszerowanego łagodnym serkiem śmietankowym świetnie współgrającym z wyrazistymi suszonymi pomidorami. Składniki: 8 sztuk podudzia z kurczaka Marynata: 2 łyżki oleju 3 łyżeczki pikantnej przyprawy do kurczaka 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka miodu Farsz: 10 suszonych pomidorów z zalewy 1 łyżeczka soku z cytryny 150g śmietankowego serka 8 plastrów parzonego boczku sól pieprz Wykonanie: 1.  Marynata Wszystkie skład... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, suszone pomidory, boczek, podudzia z kurczaka, udka , udka z kurczaka, obiad, pieczony boczek, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, kurczak wędzony , kurczak pieczony, boczek w marynacie, pieczone udka, dania z kurczakiem, pomysł na obiad, kurczak w zalewie

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.