Faszerowane udka otulone boczusiem
Faszerowane udka otulone boczusiem
Przepis na : obiad
Bardzo smaczne połączenie klasycznego, pieczonego, owiniętego wędzonym boczkiem udka z kurczaka faszerowanego łagodnym serkiem śmietankowym świetnie współgrającym z wyrazistymi suszonymi pomidorami. Składniki: 8 sztuk podudzia z kurczaka Marynata: 2 łyżki oleju 3 łyżeczki pikantnej przyprawy do kurczaka 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka miodu Farsz: 10 suszonych pomidorów z zalewy 1 łyżeczka soku z cytryny 150g śmietankowego serka 8 plastrów parzonego boczku sól pieprz Wykonanie: 1. Marynata Wszystkie skład... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny
Autor
Szalona Kuchnia Eweliny
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, suszone pomidory, boczek, podudzia z kurczaka, udka , udka z kurczaka, obiad, pieczony boczek, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, kurczak wędzony , kurczak pieczony, boczek w marynacie, pieczone udka, dania z kurczakiem, pomysł na obiad, kurczak w miodzie, kurczak w zalewie
Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję