Przepis na : obiad
Szybka i łatwa w przygotowaniu kolorowa sałatka ze świeżej rukoli, soczystego i orzeźwiającego granatu, wyrazistego w smaku wędzonego łososia i delikatnej mozzarelli. Polana dressingiem o owocowej nucie i posypana chrupiącymi orzeszkami smakuje obłędnie. Składniki: 80g rukoli 200g wędzonego łososia w plastrach 1 granat 150g mini mozzarelli 10 sztuk czarnych oliwek 60g orzeszków ziemnych niesolonych sól i pieprz Dressing: 3 łyżek oliwy z oliwek 3 łyżka miodu 2 łyżki soku z cytryny sól świeżo zmielony pieprz... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.