przecier pomidorowy - 5508 przepisów (strona:110/368)

Quesadilla z farszem meksykańskim 145

porcje 4 placki tortilli 250 gramów fileta z kurczaka 150 gramów papryki w różnych kolorach 1 mała cebula może być czerwona pół puszki czerwonej fasoli 1 łyżka przecieru pomidorowego Opcjonalnie garść kukurydzy konserwowej ok.200 gramów startego na tarce żółtego sera  1 łyżeczka kminu rzymskiego,ząbek czosnku szczypta pieprzu cayenne, pół łyżeczki czerwonej papryki słodkiej, sól.( zamiast można użyć gotową(...)smażymy. Następnie dodać kurczaka i przyprawy smażymy krótką chwilkę i dodajemy pokrojone warzywa dalej smażymy mieszając co jakiś czas. Gdy warzywa nieco zmiękną dodajemy odsączoną fasolę opcjonalnie kukurydzę i przecier pomidorowy wlać pół szklanki wody i całość dusimy do momentu aż płyn odparuje, mieszamy co jakiś czas. Na blacie rozłożyć dwa placki tortilli  posypać na każdym placku żółty

Andzia Pichci
Leczo. Przepis krok po kroku. 272

wędzonej 4 łyżki oleju roślinnego 2 kolorowe papryki 1 duża cebula 2 cukinie 4 ząbki czosnku 3 liście laurowe 5 ziaren ziela angielskiego 1 łyżka słodkiej papryki 500 ml przecieru pomidorowego 200 ml wody sól, pieprz     Kurczaka pokrój w kostkę, dopraw solą i pieprzem. Podsmaż na rozgrzanej połowie oleju, do uzyskania ciemnozłotego koloru. Przełóż(...)kostkę. Na końcu wsyp cukinię , a po chwili czosnek w pokrojony w plastry. Dodaj ziele angielskie, liść laurowy, podsmażonego kurczaka i kiełbasę, przecier pomidorowy, wodę, dopraw solą i pieprzem.   Duś na małym ogniu, przez 25-30 minut. Podawaj z pieczywem lub ryżem.   Artykuł Leczo. Przepis krok po kroku

kuron.com.pl
WĄTRÓBKA CIELĘCA Z OGÓRKIEM I PAPRYKĄ (keto, LCHF, paleo, optymlana, bez glutenu, jajek i laktozy) 182

czerwonej 150 g ogórków kiszonych 100 g cebuli 50 g tłuszczu do smażenia ( (np. masło klarowane lub smalec gęsi ) – ilość zależy od makro jakie chcecie uzyskać 50 ml przecieru pomidorowego 100% sól himalajska lub kłodawska pieprz czarny mielony papryka ostra papryka słodka Wątróbkę wypłukać, osuszyć i wyczyścić z żyłek i błon a następnie pokroić w większą kostkę. Mięso włożyć(...)Paprykę umyć, wydrążyć pestki i pokroić w kostkę.Dodać pokrojone w drobne talarki lub kostkę ogórki. Na rozgrzanym na patelni tłuszczu zeszklić cebulę. Następnie dołożyć paprykę, ogórki kiszone i przecier pomidorowy. Całość dokładnie wymieszać i dusić pod przykryciem na malutkim ogniu ok 5-7 minut (zależy od wielkości kawałków papryki) tak aby była miękka. Dodać przygotowaną wątróbkę i dusić

Ola la LCHF
Szybka cieciorka w pomidorach 175

Szybka cieciorka w pomidorach 1 szkl. suchej ciecierzycy (oczywiście w wersji super szybkiej możemy użyć cieciorki z puszki) 1 cebulka 2 ząbki czosnku 1 puszka krojonych pomidorów 100 ml przecieru pomidorowego (dodałam od siebie) 3 liście laurowe 3 ziela angielskie 2 łyżki klarowanego masła po 1 łyżeczce mielonego kminu rzymskiego curry i majeranku sól i pieprz do smaku Ciecierzycę namaczamy(...)użyć ciecierzycy z puszki. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle, dodajemy posiekany czosnek, kmin, ziele angielskie i liście laurowe, podsmażamy pól minuty a następnie dodajemy pomidory i przecier pomidorowy. Dusimy a gdy zaczną parować dorzucamy ciecierzycę i majeranek. Gotujemy na wolnym ogniu bez przykrycia ok 20 minut co i rusz mieszając. Doprawiamy sola i pieprzem i podajemy

Dzieje kuchennej Wiewióry
Fasolka po Bretońsku. 217

urozmaici nasze danie.Ja proponuję suszone pomidory ,które bardzo podkreślają aromat i smak tego dania.   Składniki : 500 g świeżej fasoli ,typu Jaś 300 g dobrej ,chudej kiełbasy 1 słoiczek przecieru pomidorowego 1 cebula 100 g suszonych pomidorów mała cukinia mała papryka czerwona ulubione przyprawy -majeranek ,sól ,pieprz , ziele angielskie 2 kulki i jedno listko laurowe . Fasole zalewamy woda ,dodajemy szczyptę(...)Odkładamy ,umażoną na talerz.Na tej samej patelni smażymy pokrojoną kiełbasę ,następnie dodajemy paprykę pokrojoną na kawałki i cukinię.Kiedy papryka i cukinia lekko zmiękną dodajemy ugotowaną fasolkę ,odłożoną cebulkę, przecier pomidorowy i pokrojone na drobno suszone pomidory .Doprawiamy solą i pieprzem i gotowe

Ladylaura.
Fasolka po bretońsku 179

fasoli "Jaś" 500g wędzonego boczku 500g kiełbasy np śląska, toruńska 1 puszka pomidorów (400g) 4 łyżki prażonej cebulki 2 ząbki czosnku 4 ziarenka ziela angielskiego 3 listki laurowe 150g przecieru pomidorowego 1 pełna łyżka mąki sól, pieprz do smaku 2 łyżeczki przyprawy do dań z fasoli 3 łyżki suszonego majeranku Sposób przygotowania: 1. Fasolę namaczamy w zimnej wodzie(...)pokrojony w kostkę, a następnie z kiełbasą pokrojoną w pół talarki. Przyrumienione przekładamy do garnka z fasolą pozostawiając tłuszcz na patelni. Do garnka dodajemy także pomidory z puszki oraz przecier pomidorowy, czosnek i prażoną cebulkę, doprawiamy przyprawą do dań z fasoli, solą oraz pieprzem. Gotujemy do miękkości grochu- jeszcze ok jedną godzinę.  3. Na wytopionym z boczku i kiełbasy

Kuchnia w czekoladzie
Krokiety z kapustą i grzybami- Wigilijne 183

woda 400 ml mleko 500 ml jajka 2 szt pól łyżeczki soli olej 50 ml proszek do pieczenia 1 łyżeczka Farsz: 1 kg kapusty kiszonej grzybki suszone 1 garść przecier pomidorowy 1 łyżka olej do duszenia sól, pieprz   Dodatkowo: jajka 2 szt  bułka tarta jako panierka Wykonanie ciasta naleśnikowego : Do miski wlewamy wodę, mleko dodajemy jaja,proszek(...)razem duszę. Grzyby zalewam wrzątkiem i po 15 minutach jeszcze raz je myje . Kroje w cieniutkie paseczki i dodaje do kapusty. Doprawiam solą i pieprzem. Na koniec dodaje przecier pomidorowy do smaku. Letni farsz kładę na naleśniki, zwijam. Każdy krokiet maczam w jaju i obtaczam w bułce tartej . Smażę z obu stron na rumiany kolor, podaje z barszczykiem czerwonym

Różowa kuchnia
Parówki po węgiersku 150

Dodatek ryżu sprawia, że mamy pełnowartościowy obiad, a do tego bardzo sycący :) Składniki: 1/2 kg parówek 1/2 kg pieczarek 2 cebule 1-2 czerwone papryki 2-3 łyżki przecieru pomidorowego 2 łyżki mąki pszennej 1/2 szklanki kwaśnej śmietany - u mnie 18% sól pieprz papryka słodka mielona papryka ostra mielona szczypta chili 1 łyżeczka natka pietruszki, użyłam suszonej olej do smażenia(...)cebulką. Parówki kroję w półksiężyce, mieszam z cebulą, papryką  i pieczarkami, podlewam wywarem z jarzyn, tak by wszystko było przykryte i  gotuje przez kilkanaście minut. Dodaję przecier pomidorowy, zagęszczam śmietaną wymieszaną z mąką. Wszystko doprawiam do  smaku solą pieprzem, papryką, posypuję suszoną natką i dokładnie mieszam. Podaję z ryżem ugotowanym na sypko. SMACZNEGO

Bea(u)ty kitchen
Soczewica w sosie pomidorowo-kokosowym 231

Miałam ochotę na coś szybkiego i rozgrzewającego z soczewicy. Jako że w lodówce był domowy bulion i napoczęta butelka przecieru pomidorowego, wiedziałam że zrobię coś podobnego do indyjskiego daalu, czyli curry (gulaszu) z soczewicy. Takim sposobem powstała soczewica w sosie pomidorowo-kokosowym. Bardzo prosta i wyjątkowo szybka do przygotowania. Pachnąca kuminem, rozgrzewająca aromatycznymi, indyjskimi przyprawami. Za kilka dni zrobiłam(...)łyżki oliwy z oliwek (może być także aromatyzowana np. czosnkiem lub chili) 2 ząbki czosnku 1 szklanka czerwonej soczewicy 1 duża cebula 1 i ½ szklanki passaty (przecieru pomidorowego) (375 ml) ½ szklanki mleka kokosowego (125 ml) po 1 łyżeczce: sproszkowanego imbiru, curry, mielonego kminu rzymskiego (kuminu), mielonej kolendry, kurkumy po ½ łyżeczki: chili w proszku, garam masali (opcjonalnie) cukier sól morska świeżo

Poezja smaku
Gulasz z soczewicy na Nowy Rok – o tradycjach sylwestrowo – noworocznych 197

strony italian.about.com na 4 porcje Składniki: 225 g zielonej soczewicy 2 gałązki rozmarynu 2 ząbki czosnku, obrane 80 ml oliwy extra vergine 250 g bulionu warzywnego 1 łyżka przecieru pomidorowego sól, pieprz 4 kiełbasy cotechino (ja wykorzystałam kiełbasę parówkową) Przygotowanie: Soczewicę wsyp do garnka i zalej zimną wodą. Mocz przez 1 godzinę, następnie odcedź. Soczewicę wsyp z powrotem do garnka(...)Pozostały ząbek czosnku przeciśnij przez praskę. Rozgrzej oliwę w rondelku, dodaj przeciśnięty czosnek i gałązkę rozmarynu. Podgrzewaj na małym ogniu przez 1 minutę. Dodaj soczewicę, bulion, sól, pieprz i przecier pomidorowy. Wymieszaj. Gotuj przez ok. 20 minut, aż soczewica stanie się miękka, a bulion zostanie wchłonięty. Dodaj więcej płynu, jeżeli będzie to potrzebne. Podawaj na gorąco, z gotowaną kiełbaską

Chilli Czosnek i Oliwa
Tarta z rybą po grecku 78

połowa kostki) Pół łyżeczki soli 3 łyżki bardzo zimnej wody Farsz: 5 marchewek 2 pietruszki Kawałek selera 1,2 kg mrożonych ryb lub kilogram świeżych Liść laurowy 2 łyżki przecieru pomidorowego Skórka otarta z jednej cytryny Sok z połowy cytry Łyżka suszonego majeranku 2 łyżki oleju Łyżka masła do smarowania formy do pieczenia Sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Krok(...)oczkach. Do rondla wlewamy łyżkę oleju, rozgrzewamy i dodajemy warzywa i liść laurowy. Dusimy około 15 minut, podlewając delikatnie wodą jeśli zaczęłyby przywierać do dna naczynia. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy rozrobiony z odrobiną wody. Mieszamy. Myjemy cytrynę, parzymy wrzątkiem i ścieramy skórkę do warzyw. Przekrawamy i wyciskamy sok z połowy cytryny. Dodajemy majeranek, sól i pieprz. Dusimy jeszcze

Niedzielny kucharz
Angielska zapiekanka Eda 102

zadowolony. Składniki na angielską zapiekankę Eda Warstwa mięsno-warzywna: 500 g mięsa mielonego wołowego 1 duża cebula 3 średnie marchewki 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka suszonego tymianku 150 g przecieru pomidorowego 3 łyżki sosu Worcestershire 1 puszka groszku konserwowego sól, pieprz do smaku olej do smażenia Puree ziemniaczane: 1 kg ziemniaków 2 średnie pasternaki (ok. 200-250 g) 1 łyżka(...)Cebulę obrać, pokroić w kostkę i razem z marchewką podsmażać na oleju przez ok. 10 minut. Dodać mięso, tymianek i przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć 15-20 minut. Wlać przecier pomidorowy i sos Worcestershire, wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Zdjąć z ognia, wsypać odcedzony groszek konserwowy, wymieszać. Puree ziemniaczane: Ziemniaki i pasternak obrać, umyć. Pokroić na kawałki, ugotować

niecodziennikpary
Spaghetti z owocami morza 145

oczywiście u nas da się kupić raczej mrożoną) 400g mieszanki owoców morza (kalmary, mule, ośmiorniczki, krewetki w skorupkach, surimi i inne bajery) 400g krewetek dużych (obranych z ogonkiem) 400g przecieru pomidorowego (takiej pulpy, sosu np: mutti z oliwą) 3 ząbki czosnku (w plasterki) 1 duza cebula 3 łyżki masła kieliszek białego wina (ze 150 ml nie więcej, u mnie Choya(...)oczywiście u nas da się kupić raczej mrożoną) 400g mieszanki owoców morza (kalmary, mule, ośmiorniczki, krewetki w skorupkach, surimi i inne bajery) 400g krewetek dużych (obranych z ogonkiem) 400g przecieru pomidorowego (takiej pulpy, sosu np: mutti z oliwą) 3 ząbki czosnku (w plasterki) 1 duza cebula 3 łyżki masła kieliszek białego wina (ze 150 ml nie więcej, u mnie Choya

CoolinarniePL
Domowa fasolka po bretońsku 181

przepis… Domowa fasolka po bretońsku – składniki 400-500g fasoli 250 g wędzonego boczku 500g kiełbasy 1 cebula 2-3 ząbki czosnku pomidory w puszce 2 łyżki przecieru pomidorowego 2 łyżeczki majeranku liść laurowy 3-4 ziela angielskie olej do smażenia Domowa fasolka po bretońsku – przepis Fasolę zostawiamy na całą noc namoczoną w wodzie. Następnego dnia odcedzamy(...)się zbyt dużo tłuszczu odsączamy go na sitku. Na tej samej patelni przesmażamy pokrojoną w drobną kostkę kiełbasę i również przekładamy ją do fasoli. Następnie dodajemy pomidory z puszki, przecier pomidorowy i przyprawiamy fasolę przyprawami. Gotujemy ją jeszcze przez ok. 20 minut. Smacznego! Post Domowa fasolka po bretońsku pojawił się poraz pierwszy w Kulinarny Blog - wiesz jak gotować

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Patisony faszerowane mięsem i kaszą kuskus 196

daniem. Składniki: 7-8 średnich patisonów 30 dag łopatki wieprzowej 5 pieczarek 1 papryka 1 cebula 2 ząbki czosnku 5 łyżek kaszy kuskus 10 dag sera żółtego 2 łyżki przecieru pomidorowego sól pieprz zioła prowansalskie ostra papryka olej do smażenia Patisony myjemy, odkrawamy im góry (ja dodatkowo podcięłam je odrobinę od spodu by ładnie stały)  i wydrążamy środki(...)drobno posiekane pieczarki oraz pokrojoną w kostkę paprykę i lekko solimy. W międzyczasie przygotowujemy kuskus zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Gdy woda z pieczarek odparuje, dodajemy 2 łyżki przecieru pomidorowego, kuskus i doprawiamy całość do smaku. Tak przygotowanym farszem napełniamy patisony, posypujemyy po wierzchu startym serem i wstawiamy je do piekarnika nagrzanego do 170 st. C i pieczemy 20 minut

Cynamonowe szczęście
Bigos z białej kapusty – kuchnia podkarpacka 169

wersję szczególnie tym, którzy nie mają dostępu do kapusty kiszonej. Składniki: 1 główka poszatkowanej białej kapusty (w oryginale 2,5) 1 marchewka 1 cebula ćwiartka kurczaka 500 g kiełbasy przecier pomidorowy liść laurowy kminek sok z cytryny ocet do smaku 1 łyżka smalcu sól, pieprz Do garnka z zimną wodą wkładamy ćwiartkę kurczaka, solimy i gotujemy do miękkości (wody powinno(...)gotującej się kapusty. Na patelni podsmażamy pokrojoną w cienkie plasterki kiełbasę i również dodajemy ją do kapusty razem ze starą marchewką, liściem laurowym, majerankiem, mięsem z kurczaka i przecierem pomidorowym. Gdy kapusta będzie miękka, doprawiamy ją solą, pieprzem, octem i sokiem z cytryny. * Źródło: „Tradycja, smak i wdzięk”, LGD Eurogalicja Inne dania KUCHNI PODKARPACKIEJ znajdziecie TUTAJ

Trzeci talerz
Szybkie spaghetti drobiowe 178

macie, można użyć suszonych ziół i czosnku granulowanego. Przepis na około 4-5 porcji. Sos: 500 g mięsa z piersi kurczaka 1 łyżka oleju 1 cebula 500 g przecieru pomidorowego garść liści świeżej bazylii garść liści świeżego oregano 2 łyżeczki suszonego oregano 3 ząbki czosnku 2 łyżeczki soli Dodatkowo: makaron do spaghetti (na 4-5 porcji) + sól do wody(...)patelni. Dodać zmielone mięso, sól, suszone oregano i wyciśnięty czosnek. Całość zamieszać i smażyć ok. 5 minut, co jakiś czas mieszając (aż mięso będzie usmażone ze wszystkich stron). Dodać przecier pomidorowy. Gotować na małym ogniu aż sos zgęstnieje. Mieszać co kilka minut. Na koniec dodać drobno posiekane świeże zioła. Makaron przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Na talerze wykładać makaron

Bullio
Wieprzowina słodko - kwaśna 132

aromatu).  Przygotowanie dania: 300g schabu  1  papryka czerwona 1 papryka zielona 1 papryka żółta 2 łyżki pędów bambusa 1 puszka ananasa (zachować sok!) 2 marchewki 200g przecieru pomidorowego olej 2 łyżki cukru sól, pieprz przyprawy: przyprawa 5 smaków, paprika słodka, paprika ostra, curry, kardamon ryż 1 czubata łyżka mąki kukurydzianej 50-70ml wody Ryż ugotować(...)mieszając. Dodać pokrojoną w paski paprykę oraz pokrojone na mniejsze kawałki pędy bambusa. Gotować aż papryka lekko zmięknie. Dodać pokrojonego w kostkę ananasa oraz jego zalewę i przecier pomidorowy. Wszystko dokładnie, ale delikatnie wymieszać i gotować kilkanaście minut. Jeżeli sos będzie zbyt żadki należy go zagęścić - w małym naczyniu rozrobić mąkę kukurydzianą z wodą, (zawiesina nie powinna

Codzienne Gotowanie
Szybkie spaghetti drobiowe 231

macie, można użyć suszonych ziół i czosnku granulowanego. Przepis na około 4-5 porcji. Sos: 500 g mięsa z piersi kurczaka 1 łyżka oleju 1 cebula 500 g przecieru pomidorowego garść liści świeżej bazylii garść liści świeżego oregano 2 łyżeczki suszonego oregano 3 ząbki czosnku 2 łyżeczki soli Dodatkowo: makaron do spaghetti (na 4-5 porcji) + sól do wody(...)patelni. Dodać zmielone mięso, sól, suszone oregano i wyciśnięty czosnek. Całość zamieszać i smażyć ok. 5 minut, co jakiś czas mieszając (aż mięso będzie usmażone ze wszystkich stron). Dodać przecier pomidorowy. Gotować na małym ogniu aż sos zgęstnieje. Mieszać co kilka minut. Na koniec dodać drobno posiekane świeże zioła. Makaron przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Na talerze wykładać makaron

Bullio
Chilli con carne 219

jest niesamowicie sycące i można je podać z przeróżnymi dodatkami, ja najbardziej lubię z domowymi tortillami albo ryżem. Pyszności! SKŁADNIKI (4 porcje) 400g mielonej wołowiny (lub indyka) 500 ml przecieru pomidorowego lub pomidorów krojonych 2 cebule 4 ząbki czosnku 1 puszka czerwonej fasoli 1 puszka kukurydzy 1 czerwona papryka 1/2 papryczki chilli 1/2 łyżeczki kuminu słodka papryka  kilka gałązek(...)uznania, dałam ok. 1 płaskiej łyżeczki), posiekane chilli oraz posiekane oregano. Smażymy do momentu aż przyprawy uwolnią aromat i następnie dodajemy mięso mielone.  Gdy mięso zmieni kolor dolewamy przecier pomidorowy i dusimy. W tym czasie siekamy paprykę w niedużą kostkę i dodajemy do mięsa i pomidorów. Dusimy ok. 10 minut. Gdy papryka jest miękka doajemy odcedzoną fasolę oraz kukurydzę

DefinicjaSmaku
Pieczone żeberka 200

Składniki na 2 porcje. Składniki: 0,6 kg żeberek ekstra mięsnych 1 cebula 1 łyżka sosu worcestershire 2 łyżki sosu sojowego 3 łyżki przecieru pomidorowego (lub ketchupu) 1 łyżka płynnego miodu 1 łyżka syropu klonowego Szczypta suszonego chili Sól, pieprz Oliwa z oliwek do smażenia Przepis: Żeberka dzielimy na mniejsze części, myjemy i osuszamy (np. ręcznikiem papierowym(...)smażyły się żeberka, smażymy drobno posiekaną cebulę na złoto. Po usmażeniu cebuli, przekładamy ją na żeberka. W miseczce przygotowujemy glazurę, mieszamy miód, syrop klonowy, sos sojowy, sos worcestershire, przecier pomidorowy i chilli. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki i nakładamy go na żeberka. Tak przygotowane mięso wkładamy do piekarnika nagrzanego do 190C i pieczemy przez 110-130 minut. W połowie czasu

Emcia Pichci
Zupa fasolowa 219

wapń. Zupa z Fasoli Jaś Składniki: 200g fasoli Jaś; woda; 2 marchewki; 1 pietruszka; 1/2 papryki czerwonej; 1 duża cebula; garść suszonych pomidorów w oliwie (do smaku); 300 ml przecieru pomidorowego; pieprz, sól, majeranek, cząber, słodka papryka, ziele angielskie, liść laurowy; 1 łyżka oliwy z oliwek. Zaczynam !         Na początek przekładam fasolę do garnka i zalewam(...)zabieg sprawia, że fasola ma delikatny słodkawy smak.           Kiedy fasola jest miękka dodaję pokrojone w paski warzywa, czekam aż się ugotują i wlewam przecier pomidorowy (domowego wykonania, ew. mogą być pomidory w puszce), trzymając jeszcze około 10 minut na ogniu. Na sam koniec przyprawiam zupę i gotowe ! SMACZNEGO !  WARTO PRZEKONAĆ SIĘ DO WARZYW

Życie na widelcu
GOŁĄBKI Z KISZONEJ KAPUSTY 150

zwykłą lub włoską kapustę. SKŁADNIKI: 1 kg mięsa mielonego najlepiej łopatki 3 woreczki ryżu 2 duże cebule 1 ząbek czosnku garść suszonych podgrzybków sól, pieprz, ziarenka smaku bulion + łyżka przecieru pomidorowego główka kapusty (w moim wykonaniu kiszona ale może być biała lub włoska) A jak to zrobić:  Bez względu na rodzaj kapusty należy ją sparzyć i rozdzielić na pojedyncze(...)cebulę,grzyby, czosnek. Wszystko dokładnie mieszamy na jednolitą masę doprawiając do smaku. Tak gotowy farsz zawijamy w liście kapusty. Gotowe gołąbki układamy w naczyniu żaroodpornym zalewamy delikatnym bulionem z przecierem pomidorowym i wkładamy do piekarnika na około godzinę.Można też dusić je w garnku na małym ogniu około półtorej godziny. Moja wersja podania to gołąbki podsmażone na patelni, bo takie

Kuchnia w opałach

Proponowane wyszukiwania

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję