Z pewną dozą wątpliwości postanowiłam zrobić dżem z cukinii. Przepis dostałam od bratowej ale nie byłabym sobą abym go nie zmodyfikowała. W przepisie nie było mowy
Ewa w kuchniWybaczcie , że rzadko teraz piszę na blogu , ale jak wiecie ukrop nie odpuszcza .Człowiek tylko leży , pije wodę i chłodzi się przy wiatraku , a gotowanie
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPrzepis na te ogórki mam od 2001 roku, więc musicie mi uwierzyć, że ogórki z tego przepisu wychodzą g e n i a l n e
CookYourselfObiadowa sałatka warzywna do słoików na zimę Czasami ,nasze ogórki rosną, jakieś ,takie koślawe , a już zawsze pod koniec sezonu , zdarzają się takowe maszkary . Problem jest
Ogrodnik w podróży06.08.2018 Otrzymałam mały słoiczek na wypróbowanie i jestem pod wrażeniem. Bardzo dobry sos do pizzy,parówek itp. Pyszny ,szczerze polecam:) Składniki 1,5 kg cukini 0
gotuj ze mnąSposób na zamknięcie cukinii w słoiczku - ketchup z cukinii. Składniki: 1,5 kg cukinii (waga wydrążonej i jeśli zachodzi potrzeba obranej cukinii) 400 g cebuli 3
Smak mojego domuNiesamowicie smaczny, prosty w wykonaniu. Składniki 1 kg cukinii 1 kg papryki 1 kg cebuli 1/2 kg cukru 6 łyżeczek soli 125 ml octu 10% 1
R'n'G KitchenSałatka ogórkowo - pieczarkowa, pasteryzowana to pyszna sałatka zimowa. Idealna do hamburgerów, zapiekanek i dań obiadowych. W smaku jest słodko winna, leciutko kwaskowa, bardzo smaczna. Polecam.
Kulinarne Fantazje MarioliTak naprawdę można je zrobić o dowolnej porze roku,kiedy mamy dostęp do różnych rodzajów warzyw,latem i jesienią jednak jest największy wybór.Mona użyć
Swojskie jedzonkoPierwszy „styk” był niedawno…mega pomidorki, mega zalewa, którą pić można niczym jakiś koktajl. Dzięki za przepis Edysia ;) :* Z podanych składników wyszło 5 słoików 500 ml
R'n'G KitchenMoże na robienie zimowych zapasów jeszcze za wcześnie, przepis zamieszczam już teraz by pomyśleć o tym, warto w ogóle robić takie kiszonki. Może komuś się
Proste PotrawyRobiłam już kiedyś powidła z czekoladą i wyszły pyszne, postanowiłam zrobić w podobny sposób konfiturę z wiśni, sprawdziłam w internecie, a tam pełno przepisów na czeko
IzabelawkuchniSKŁADNIKI: 2 kg grzybów leśnych 1 szkl. octu 3 szkl. wody 1 łyżka soli 2 łyżki cukru 4 liście laurowe 1 łyżeczka ziaren pieprzu 10 ziaren
Marcepanowa kuchnia