Przepis na : śniadanie
Sos wielkanocny – do jajek i wędlin to sos na bazie majonezu i śmietany (lub jogurtu w wersji fit), z dodatkiem białego chrzanu tartego, doprawiony musztardą, solą himalajska i pieprzem czarnym świeżo mielonym. PRZEPIS NA SOS WIELKANOCNY Składniki na sos wielkanocny: 150 ml majonezu 150 ml śmietany gęstej 18% lub jogurtu greckiego 2 łyżeczki chrzanu 1 łyżeczka musztardy o delikatnym smaku sól himalajska pieprz czarny świeżo mielony Jak zrobić sos wielkanocny: Majonez mieszamy ze śmietana (lub jogurtem). Do... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...