wydawała się sprzyjać. Co prawda lodowaty wiatr urywał głowę, ale słoneczko świeciło. A poza tym, cóż to dla nas, hardkorów. Tak przynajmniej było jeszcze wtedy, gdy wchodziłam do uczelnianej sali bez okien… Siedziałam jak na szpilkach, żeby wszystko się jak najszybciej skończyło i żebym mogła popędzić do domu, szybciutko ubrać się w jakieś 10 warstw ocieplanych dresów i wełnianych
Kate's Kitchentylko raz i jemy tyle pizzy ile chcemy, niestety nie wybieramy z dowolnych smaków, tylko możemy przyjąć albo odmówić przyjęcia kawałka pizzy, która w danej chwili jest roznoszona na sali. W tym roku Festiwal Pizzy został podzielony na kilka części, w każdej z nich będziemy mogli spróbować nowych pizzy, które wcześniej nie były w menu i tak: tydzień
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakujest ktoś na sali kto nie lubi tych pierogów?! Ręka do góry ;) Ja akurat jestem z tych do kochają wszystkie pierogi a właśnie Bożego Narodzenia nie umiałabym sobie wyobrazić bez tych pierogów. Pierogi na święta zazwyczaj podajemy gotowane z kapustą i grzybami, bo przecież chociaż post został już dawano zniesiony Wigilia to Wigilia i powinna zawierać dania bez mięsa
Życie zaczyna się w kuchnijesiennego dnia postanowiliśmy zjeść tam jednak wczesny obiad. Po pierwsze – wystrój i znakomicie zaprojektowane wnętrze od razu tworzą przyjemną, swojską atmosferę. Przemiła obsługa od wejścia zainteresowała się nami, choć sala była pełna gości. Wygodne krzesła, solidne stoły – wszystko budziło zaufanie i robiło doskonałe wrażenie. Ale był to dopiero wstęp, bowiem prawdziwą rewelacją była dopiero karta dań. Znaleźliśmy
Smaki EwyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakupomieszczenia, pierwsze z murowanym kominkiem, na którym znajduje się grill i przygotowywane są na nim między innymi mięsa zamawiane przez gości, wszystko w nieco mrocznym, pubowym klimacie. Druga sala zaś promienieje sama w sobie - bo jest dla odmiany ... biała! A raczej biało - niebieska, urządzona w stylu żeglarskim, z marynistycznymi dodatkami. Wynika to z faktu, iż właściciel restauracji kucharz
Garniec Magaliejest na sali ktoś kto nie lubi ciastek? No właśnie. Każdy lubi ciastka, ale nie każdy lubi je piec. Dziś mam dla Was wersję od której zaczynałam zanim zaczęłam kombinować z przepisem i tworzyć inne smaki, takie jak lawendowe, kakaowe i kilka innych. Na przepis natknęłam się kilka lat temu na blogu Moje Wypieki . Przepis został ze mną do dziś
Blondynka GotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakujedyna wyjątkowa w roku, dlatego uważam że warto dodać jej wyniosłego charakteru i spędzić ją w szczególny sposób w gronie najbliższych. Większość spędza tą noc "na sali" z zazwyczaj niedobrym cateringiem,... Organizując sylwestrową zabawę w domu albo też gdy wybierasz się na składkowego sylwestra masz tą przewagę i przyjemność by przygotować coś dobrego dla swoich gości. Więc Jeżeli własnie zastanawiasz
Wylizany RondelCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuHave you ever heard about The Anarchist Cookbook? It first came out in 1971, and to this day is one of the most controversial cookbooks ever
Food Polkahoney ¾ cup olive oil salt and pepper to taste ½ teaspoon cumin Preparation: In the bowl of a food processor, combine dressing ingredients. Process until smooth and creamy, season with sal and pepper to taste and set aside. Place the bacon in a large skillet, and heat over medium heat. Cook until the bacon is crisp, then transfer to a paper
karmelowyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku