jesiennego dnia postanowiliśmy zjeść tam jednak wczesny obiad. Po pierwsze – wystrój i znakomicie zaprojektowane wnętrze od razu tworzą przyjemną, swojską atmosferę. Przemiła obsługa od wejścia zainteresowała się nami, choć sala była pełna gości. Wygodne krzesła, solidne stoły – wszystko budziło zaufanie i robiło doskonałe wrażenie. Ale był to dopiero wstęp, bowiem prawdziwą rewelacją była dopiero karta dań. Znaleźliśmy
Smaki EwyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakupomieszczenia, pierwsze z murowanym kominkiem, na którym znajduje się grill i przygotowywane są na nim między innymi mięsa zamawiane przez gości, wszystko w nieco mrocznym, pubowym klimacie. Druga sala zaś promienieje sama w sobie - bo jest dla odmiany ... biała! A raczej biało - niebieska, urządzona w stylu żeglarskim, z marynistycznymi dodatkami. Wynika to z faktu, iż właściciel restauracji kucharz
Garniec Magaliejest na sali ktoś kto nie lubi ciastek? No właśnie. Każdy lubi ciastka, ale nie każdy lubi je piec. Dziś mam dla Was wersję od której zaczynałam zanim zaczęłam kombinować z przepisem i tworzyć inne smaki, takie jak lawendowe, kakaowe i kilka innych. Na przepis natknęłam się kilka lat temu na blogu Moje Wypieki . Przepis został ze mną do dziś
Blondynka GotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakujedyna wyjątkowa w roku, dlatego uważam że warto dodać jej wyniosłego charakteru i spędzić ją w szczególny sposób w gronie najbliższych. Większość spędza tą noc "na sali" z zazwyczaj niedobrym cateringiem,... Organizując sylwestrową zabawę w domu albo też gdy wybierasz się na składkowego sylwestra masz tą przewagę i przyjemność by przygotować coś dobrego dla swoich gości. Więc Jeżeli własnie zastanawiasz
Wylizany RondelCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuHave you ever heard about The Anarchist Cookbook? It first came out in 1971, and to this day is one of the most controversial cookbooks ever
Food Polkahoney ¾ cup olive oil salt and pepper to taste ½ teaspoon cumin Preparation: In the bowl of a food processor, combine dressing ingredients. Process until smooth and creamy, season with sal and pepper to taste and set aside. Place the bacon in a large skillet, and heat over medium heat. Cook until the bacon is crisp, then transfer to a paper
karmelowyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakudopraw solą i pieprzem, polej sałatkę i podawaj! Smacznego! English version Duck, beet and orange salad (2 servings) Ingredients for the duck: 1 duck breast 2 tsp chopped rosemary sal and pepper Ingredients for the beetroot: 2 red beetroot, peeled and cut into small wedges 2 tablespoons maple syrup 1 tablespoon olive oil salt and pepper Ingredients for the salad
karmelowyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku