Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuHave you ever heard about The Anarchist Cookbook? It first came out in 1971, and to this day is one of the most controversial cookbooks ever
Food Polkahoney ¾ cup olive oil salt and pepper to taste ½ teaspoon cumin Preparation: In the bowl of a food processor, combine dressing ingredients. Process until smooth and creamy, season with sal and pepper to taste and set aside. Place the bacon in a large skillet, and heat over medium heat. Cook until the bacon is crisp, then transfer to a paper
karmelowyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakudopraw solą i pieprzem, polej sałatkę i podawaj! Smacznego! English version Duck, beet and orange salad (2 servings) Ingredients for the duck: 1 duck breast 2 tsp chopped rosemary sal and pepper Ingredients for the beetroot: 2 red beetroot, peeled and cut into small wedges 2 tablespoons maple syrup 1 tablespoon olive oil salt and pepper Ingredients for the salad
karmelowyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuweekend. Mnie urzekło kilka miejsc, które polecam Wam z całego serca! Zachwycając się pięknem kolumny zwróćcie również uwagę na zabytkowy budynek ołomunieckiego Ratusza – warto wejść do wnętrza, zobaczyć gotycką Salę Obrad z pięknym sklepieniem oraz kaplicę św. Hieronima wraz z siedmioma cennymi obrazami. Jeśli jednak zdecydujecie się jedynie podziwiać go tylko z zewnątrz – koniecznie obejrzyjcie zegar astronomiczny . Od XV wieku
Garniec MagalieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakusoli 150ml jabłkowego musu (z naszych jabłek!- Golden Delicious obrany, bez gniazd nasiennych, zmiksowany) 100ml śmietany 12% 1 jajko masa karmelowa (u nas z wedlowskiego słoiczka) gruba sól (polecam Sal de fleur) Masło rozpuszczamy w rondelku. Przygotowujemy papilotki w formie na muffiny. Mieszamy suche składniki- mąkę, cukier, proszek, sodę i sól. W osobnym naczyniu łączymy mokre- mus, śmietanę, jajko
les mirabellesCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakumarynaty i który jest wspólny dla wszystkim arcydzieł kulinarnych, także dla kakao i alkoholi. Jeśli stołujecie się w Solec 44, to znacie go też jako nieodłączny element wystroju sali. Restauracja ma zresztą największą w stolicy kolekcję własnych kiszonek. Nie zawsze jest to łatwy zapach. Aleksander Baron serwuje nam też wstęp teoretyczny, oraz przepisy na kiszonki, które będziemy mogli zjeść solo
Ugotowane pozamiataneCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku