salami - 2500 przepisów (strona:112/167)

Boczek pieczony w miodowej marynacie 187

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Koktajl kokosowy z jeżynami 156

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kieszonki drobiowe faszerowane kurkami 169

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Staromodna sałatka ziemniaczana 124

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Zupa z kukurydzą i cukinią 150

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Chleb na liściu chrzanu i "Zabić drozda" 176

werdyktu ławy przysięgłych w rozmowie na temat amerykańskiego wymiaru sprawiedliwości: Im będziesz starszy, tym częściej będziesz się o tym przekonywał. Jedynym miejscem, gdzie powinna dziać się sprawiedliwość, jest sala sądowa... i dotyczyć to powinno ludzi o skórze w dowolnym kolorze tęczy. Niestety, jest jakoś tak, że ludzie przenoszą swoje ukryte uprzedzenia wprost na ławę przysięgłych

Weekendy w domu i ogrodzie
Kurczak z marchewką i groszkiem 117

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Uczta grillowa piwem popijana, czyli warsztaty z Sokołowem 141

browarnika pozwalają uwarzyć piwo o określonym smaku i charakterze.  Sama teoria jednak to są mało, żeby zobaczyć i poczuć różnicę. Dlatego po krótkim kursie teoretycznym zostaliśmy zaproszeni do sali, gdzie przy stołach rozpoczęła się degustacja. Mnie osobiście bardzo posmakowało piwo Roskoszne (tak, tak, pisane przez s, gdyż jego nazwa pochodzi od jednej z dzielnic miasta). Lekkie, jasne pszeniczne piwo

Obiad gotowy
Ziemniaki z fasolką i boczkiem 141

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Szkolenie „Pasticceria italiana 1.0” z mistrzem cukiernictwa – Michałem Doroszkiewiczem w Szkole Ashanti 210

drugi pomarańczowy, pychotka :). Na koniec było wręczanie dyplomów i degustacja. Kurs był świetny i polecam go każdemu, kto kocha przygotowywać słodkości. Szkoła robi wrażenie i ma wspaniale wyposażone sale. Atmosfera jest fantastyczna. Bardzo polecam! Pozdrawiam serdecznie Natalia

Mała Cukierenka
Koktajl brzoskwiniowy z nasionami chia 153

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Pieczarki duszone z czosnkiem i parmezanem 259

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Młoda kapusta z boczkiem / Young cabbage with bacon 220

chopped dill, tomato paste and the sugar. Remove the lid and continue to cook, stirring every couple of minutes, for a further 15 minutes. Season to taste with sal and pepper and serve with crusty bread. Preparation for TCC: Add oil, bacon and onion to the bowl of TCC fitted with stirrer and launch P1 slow cook for 5 minutes

karmelowy
Blue Cactus – recenzja restauracji 154

sokiem z limonki oraz truskawkowej, a na początek dostaje się kieliszek domowej nalewki pomarańczowej (i karafkę wody). W weekendy jest też muzyka na żywo wieczorem i pełna sala, więc tym weselej. Bardziej rodzinnie jest w weekendy w ciągu dnia, kiedy są animacje dla dzieci.   Co jadłam dobrego w Blue Cactusie? Ostatnio nawróciłam się na przystawki. Zawsze uważałam

Ugotowane pozamiatane
Ciasto z malinami i mleczną pianką cytrynową 152

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku