wiosną 2017 roku przyjaciele Fanny, Thomas i Maxime spotykają się na zjeździe absolwentów. Dwadzieścia pięć lat wcześniej, w strasznych okolicznościach, cała trójka uwikłana została w morderstwo. Teraz budynek sali gimnastycznej ma zostać rozebrany, a starannie skrywana w jej murach prawda o zbrodni ma ujrzeć światło dzienne. Dodatkowo okazuje się, że ktoś jeszcze zna tajemnicę przyjaciół i pragnie zemsty. Musso
Cynamonowe szczęścieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuDobra lokalizacja, doświadczony kucharz i ciekawy wystrój sali wbrew pozorom nie dają gwarancji sukcesu w gastronomii. Jeżeli naprawdę zależy ci na tym, aby pizza oferowana w twojej pizzerii smakowała klientom, najważniejszy jest wybór odpowiedniego pieca. Wybór pieca do pieczenia pizzy Gdzie szukać wyposażenia dla pizzerii? Nie popełniaj więc częstego błędu i nie lekceważ tego, jak ogromny
kruche babeczkiCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuWizualnie – totalna klapa ;p Nie wyszło mi to estetycznie ani trochę, ale musicie uwierzyć mi na słowo, że smakuje o niebo lepiej niż wygląda ;) Pomysł
Kulinarne PrzebojeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuswojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić
Gotuj po hiszpańskuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuswojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić
Gotuj po hiszpańsku