Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuswojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić
Gotuj po hiszpańskuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuswojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić
Gotuj po hiszpańskupołączenia si ę składników . **** PREPARAZIONE Frullate i piselli con la ricotta, il parmigiano grattugiato, un uovo, il pangrattato e 2 spicchi d'aglio, quindi a ggiustate di sale e pepe. Amalgamate bene tutti gli ingredienti. Z masy formujemy pulpeciki (o wadze ok. 50 gram), obtaczamy je w bu ł ce tartej, wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia
La grande e la piccola cuocaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakugaspacho gra główną rolę:) W pewnym momencie jedna z bohaterek pytana przez policję (bo film ma wątek kryminalny), co znajdowało się w podejrzanym gaspacho opowiedziała: Tomates, pimiento, cebollia, pepino, sal, vinagre. Naprawdę nic więcej nie trzeba, żeby zrobić najpyszniejszą zupę chłodnik. No może jeszcze ząbek czosnku:) Przepis na to gaspacho pochodzi z bloga Thekitchn.com Składniki: 1 kg bardzo dojrzałych pomidorów
Niedzielny kucharzCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku180C przez 45 – 50min. Serniki podajemy schłodzone. Obiekt składa się z trzech części – dworu (widoczny na zdjęciu), Wine & Garden Hotel (na zdjęciu niżej) oraz budynku z salą konferencyjną. Nasze lekkie posiłki na krośnieńskim rynku – z racji upalnej pogody razem z koleżankami wybrałyśmy lekkie sałatki – każda inną. Miejsce to restauracja Posmakuj Krosno. Miejsce urzekło mnie
Raj dla PodniebieniaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smakumuzyczna i tematyczna wieczoru jeszcze w tym pomoże. Gdy wszyscy się przebiorą to od razu robi się wesoło, a jak już wejdzie się do specjalnie w tym celu przygotowanej sali to w ogóle można się przenieść w czasie np. do lat dwudziestych czy okresu PRL-u czy. Można też poczuć się jak na Hawajach czy Dzikim Zachodzie w zależności
Mania Wypiekaniaoliwek **** INGREDIENTI (4 porzioni) 320 g di spaghetti 500 g di gamberetti 100 ml di vino bianco 2 zucchine 3 spicchi d'aglio 1 cucchiaio di prezzemolo tritato sale, pepe un pizzico di peperoncino olio d'oliva PRZYGOTOWANIE Przygotowanie dania rozpoczynamy od ugotowania makaronu we wrzącej, osolonej wodzie. Cukinię ścieramy na tarce o dużych oczkach. Na patelni rozgrzewamy
La grande e la piccola cuoca