salami - 2500 przepisów (strona:104/167)

Łazanki z cukinią i pieczarkami 106

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Cordon bleu po hiszpańsku 98

Wizualnie – totalna klapa ;p Nie wyszło mi to estetycznie ani trochę, ale musicie uwierzyć mi na słowo, że smakuje o niebo lepiej niż wygląda ;) Pomysł

Kulinarne Przeboje
Torcik kawowo – wiśniowy 116

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Letnia zupa z kapustą 91

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Grillowane halloumi z owocami 102

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Jajka sadzone w papryce 107

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
DOCENIAJ KAŻDY DZIEŃ… 93

swojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić

Gotuj po hiszpańsku
Sałatka z tuńczykiem i awokado 100

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kurczak limonkowo-miodowy 93

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Ciasto jogurtowe z owocami 90

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
DOCENIAJ KAŻDY DZIEŃ… 90

swojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić

Gotuj po hiszpańsku
Pulpeciki z groszkiem (Polpettine di piselli) 152

połączenia si ę  składników . **** PREPARAZIONE Frullate i piselli con la ricotta, il parmigiano grattugiato, un uovo, il pangrattato e 2 spicchi d'aglio, quindi a ggiustate di sale e pepe. Amalgamate bene tutti gli ingredienti. Z masy formujemy pulpeciki (o wadze ok. 50 gram), obtaczamy je w bu ł ce tartej, wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia

La grande e la piccola cuoca
Pasztet z cukinii 140

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Najlepsza zupa chłodnik – gaspacho 137

gaspacho gra główną rolę:) W pewnym momencie jedna z bohaterek pytana przez policję (bo film ma wątek kryminalny), co znajdowało się w podejrzanym gaspacho opowiedziała: Tomates, pimiento, cebollia, pepino, sal, vinagre. Naprawdę nic więcej nie trzeba, żeby zrobić najpyszniejszą zupę chłodnik. No może jeszcze ząbek czosnku:) Przepis na to gaspacho pochodzi z bloga Thekitchn.com Składniki: 1 kg bardzo dojrzałych pomidorów

Niedzielny kucharz
Gazpacho pomidorowe 132

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku