salami - 2500 przepisów (strona:104/167)

Zjazd absolwentów Guillaume Musso 117

wiosną 2017 roku przyjaciele Fanny, Thomas i Maxime spotykają się na zjeździe absolwentów.  Dwadzieścia pięć lat wcześniej, w strasznych okolicznościach, cała trójka uwikłana została w morderstwo. Teraz budynek sali gimnastycznej ma zostać rozebrany, a starannie skrywana w jej murach prawda o zbrodni ma ujrzeć światło dzienne. Dodatkowo okazuje się, że ktoś jeszcze zna tajemnicę przyjaciół i pragnie zemsty. Musso

Cynamonowe szczęście
Omlet nadziewany warzywami 101

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Piec do pizzy - najważniejsze wyposażenie pizzerii 91

Dobra lokalizacja, doświadczony kucharz i ciekawy wystrój sali wbrew pozorom nie dają gwarancji sukcesu w gastronomii. Jeżeli naprawdę zależy ci na tym, aby pizza oferowana w twojej pizzerii smakowała klientom, najważniejszy jest wybór odpowiedniego pieca. Wybór pieca do pieczenia pizzy Gdzie szukać wyposażenia dla pizzerii? Nie popełniaj więc częstego błędu i nie lekceważ tego, jak ogromny

kruche babeczki
Morele maślano-cynamonowe 89

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Łazanki z cukinią i pieczarkami 103

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Cordon bleu po hiszpańsku 93

Wizualnie – totalna klapa ;p Nie wyszło mi to estetycznie ani trochę, ale musicie uwierzyć mi na słowo, że smakuje o niebo lepiej niż wygląda ;) Pomysł

Kulinarne Przeboje
Torcik kawowo – wiśniowy 113

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Letnia zupa z kapustą 88

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Grillowane halloumi z owocami 99

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Jajka sadzone w papryce 106

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
DOCENIAJ KAŻDY DZIEŃ… 90

swojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić

Gotuj po hiszpańsku
Sałatka z tuńczykiem i awokado 97

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kurczak limonkowo-miodowy 90

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Ciasto jogurtowe z owocami 87

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
DOCENIAJ KAŻDY DZIEŃ… 88

swojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić

Gotuj po hiszpańsku

Proponowane wyszukiwania