salami - 2500 przepisów (strona:113/167)

Pieczarki duszone z czosnkiem i parmezanem 253

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Młoda kapusta z boczkiem / Young cabbage with bacon 206

chopped dill, tomato paste and the sugar. Remove the lid and continue to cook, stirring every couple of minutes, for a further 15 minutes. Season to taste with sal and pepper and serve with crusty bread. Preparation for TCC: Add oil, bacon and onion to the bowl of TCC fitted with stirrer and launch P1 slow cook for 5 minutes

karmelowy
Blue Cactus – recenzja restauracji 147

sokiem z limonki oraz truskawkowej, a na początek dostaje się kieliszek domowej nalewki pomarańczowej (i karafkę wody). W weekendy jest też muzyka na żywo wieczorem i pełna sala, więc tym weselej. Bardziej rodzinnie jest w weekendy w ciągu dnia, kiedy są animacje dla dzieci.   Co jadłam dobrego w Blue Cactusie? Ostatnio nawróciłam się na przystawki. Zawsze uważałam

Ugotowane pozamiatane
Ciasto z malinami i mleczną pianką cytrynową 139

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Sałatka z makaronu ryżowego 220

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kawa z lodami 442

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Superiore Wine Bar – recenzja 141

Wchodząc mamy wrażenie przytulności jak w Heritage czy Mercato, ale jest tu dużo więcej miejsca. Życie lokalu skupia się w głównej salce, ale jest też antresola, ogródek i sala na dole. Superiorę ma też porządniejsze menu i to oparte na sezonowych, świeżych produktach. Dba o nie szef Tomasz Kapturkiewicz. Jednocześnie ceny są bardzo przystępne. Możemy napić się dobrego wina

Ugotowane pozamiatane
Granita ananasowa 145

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Gotowanie bez chemii. Zioła w kuchni. 156

sięga właśnie po kostki rosołowe. Ich zaletą jest niska cena, łatwość użycia i wybór „smaków” – bulion warzywny, drobiowy, wołowy… Wadą kostek jest ich skład: sól, tłuszcz roślinny [palmowy, Shea, Sal], wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy i guanylan disodowy, skrobia, cukier, tłuszcz kurzy (2%), aromaty, kurkuma, nasiona selera, marchew (1%), ekstrakt drożdżowy, natka pietruszki, ekstrakt mięsa kurzego (0,1%), syrop

Pani domowa
Kurczak z ziołami w pomidorach 127

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Ser salami ze świeżą rucollą 183

1 kg białego półtłustego lub tłustego sera 1 litr 3% mleka 50 g masła 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 10 liści świeżej rucolli sól morska Przygotowanie. 1

Pij soki wyciskane
Deser makowy z brzoskwiniami 180

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Karczma pod Łosiem na farmie Wawrzyńca - lokal w Wawrowie 163

całym dniu spędzonym częściowo w samochodzie, a częściowo na powietrzu, zjedliśmy prawie wszystko. Na swoje nieszczęście, jak się okazało po kilku godzinach....na szczęście byliśmy już w domu. Na sali tłumów nie było, ale na zewnątrz jest ogródek, więc być może tam siedzieli goście. Zamówienie zostało przyjęte dość szybko, a na jedzenie nie trzeba było długo czekać. Potem jednak nikt

Codzienna kuchnia niecodzienna
Wołowina duszona z zieloną papryką 159

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Zupa z zielonym groszkiem i łazankami 122

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku

Proponowane wyszukiwania