1024x768 Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Ze smakiem bez glutenuCiekawy smak, orientalny, lekko pikantny i mocno aromatyczny. Czas wykonania - to zależy jak długo będziemy marynowali kurczaka. Ja marynowałam ok 1 godziny ale można dłużej. Samo
Ze smakiem bez glutenuJest to szybki w przygotowaniu i stosunkowo mało kaloryczny dip, który nadaje się zarówno do surowych i pieczonych warzyw, mięs, faszerowanych warzyw pieczonych czy do jajek
Ze smakiem bez glutenuPrzepisów na faszerowanie papryki można znaleźć całe mnóstwo. Bo też co głowa to inne składniki. I nie ma się co dziwić, bo papryka przyjmuje różne farsze
Ze smakiem bez glutenuWłaściwie wyszedł dżem pomarańczowy ponieważ smaku dyni nie czuć w ogóle. Bardzo fajny, aromatyczny i lekki dżemik. Ja robię w wersji niskosłodzonej ale jeśli ktoś
Ze smakiem bez glutenuSe zon na paprykę i pomidory w pełni więc grzechem jest ich nie wykorzystać i nie zapewnić sobie pysznych obiadków na zimę. Leczo do słoików robię
Ze smakiem bez glutenuTzw. batony muesli próbowałam robić wielokrotnie ale zawsze wychodziły twarde jak skała... Batoniki jaglano-bakaliowe są miękkie, nawet pomimo dodatku słonecznika i orzechów. Smak też jest
Ze smakiem bez glutenuDynię marynowaną na słodko robiłam w tym roku po raz pierwszy. W przyszłym roku na pewno powtórzę ten przepis. Dynia wyszła miękka ale jednocześnie chrupiąca. Smak
Ze smakiem bez glutenuAno jest to sprawa prosta jak posłodzenie herbaty... W zależności od rodzaju dyni - należy ją obrać lub pozostawić ze skórką. Jeśli skórka jest twarda lepiej ją
Ze smakiem bez glutenuIdealny dodatek do obiadu kiedy nie ma się czasu na gotowanie ziemniaków. Przygotowanie zajmuje maks 20 minut. No i ma się trochę inny smak... Składniki: 2
Ze smakiem bez glutenuLubię gulasze bo są w miarę szybkie do zrobienia a można otrzymać różne smaki w zależności od składników, których się użyje. Ten gulasz ma lekko ostry
Ze smakiem bez glutenuDanie bardzo proste i szybkie - właściwie szybsze niż zasmażane buraczki czy marchewka. A smak naprawdę fajny. No i trochę inny dodatek do mięsa... Składniki: kapusta
Ze smakiem bez glutenuDoskonały sposób na wykorzystanie mięsa drobiowego z rosołu. Dobrze, żeby mięso było mieszane - trochę chudego i trochę tłustego. Sama pierś niespecjalnie się nadaje. Potrawka jest
Ze smakiem bez glutenuTradycyjna wersja powideł, gdzie nie dodaje się cukru. Robiłam je w tym roku po raz pierwszy i, zaiste, cukru nie trzeba w ogóle:-) Niestety trzeba smażyć
Ze smakiem bez glutenuNiestety nie wygląda szczególnie apetycznie ale smak zachwyci każdego miłośnika wątróbki:-) Szybka w wykonaniu. Idealnie smakuje z tłuczonymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Składniki: 500
Ze smakiem bez glutenu