Wątróbka z jabłkami, cebulką i czerwonym winem - bezglutenowa

Wątróbka z jabłkami, cebulką i czerwonym winem - bezglutenowa

Wątróbka z jabłkami, cebulką i czerwonym winem - bezglutenowa

Przepis na : obiad

Niestety nie wygląda szczególnie apetycznie ale smak zachwyci każdego miłośnika wątróbki:-) Szybka w wykonaniu. Idealnie smakuje z tłuczonymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Składniki: 500 g wątróbki - może być drobiowa lub wieprzowa 1 duża cebula 1 duże jabłko - doskonale sprawdza się Champion 2 łyżki smalcu - oczywiście olej też może być 100-150 ml czerwonego wina wytrawnego sól, pieprz Wątróbkę oczyścić, opłukać z nadmiaru krwi i pokroić na równe kawałki. Cebulę posiekać na piórka, wrzucić na patel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ze smakiem bez glutenu

Autor

Lilu

Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jabłka, bezglutenowe, drobiowe, kapustą, kapusta kiszona, surówka, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, obiad, wątróbka drobiowa, surówka z kapusty, obiad na szybko, szybki obiad, ziemniaki na obiad, czerwona kapusta, surówka z czerwonej kapusty

Inne przepisy z Ze smakiem bez glutenu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.