Ruloniki z szynki z pastą jajeczną

Ruloniki z szynki z pastą jajeczną

Ruloniki z szynki z pastą jajeczną

Bardzo fajna przekąska na wszelkiego rodzaju imprezy, zarówno na przyjęcia zasiadane jak i stane.  Doskonale sprawdzi się również jako kolacja czy drugie śniadanie do pracy.  Łatwe i szybkie w wykonaniu i po prostu smaczne 😊 Składniki: 10 plastrów szynki (dla przyjęcia stojącego lepsze będą plastry z mniejszej szynki - wtedy trzeba ich wziąć więcej, ok. 20 plastrów) 5 jaj ugotowanych na twardo 3 średnie ogórki konserwowe mały pęczek szczypiorku sól, pieprz, majonez, musztarda Ugotowane jaja obrać ze s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ze smakiem bez glutenu

Autor

Lilu

Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, ogórki, szynka, majonez, śniadania, kolacja, ogórki konserwowe, pasta, przekąski, sosy, impreza, przekąska, pasty, przekąski na impreze

Inne przepisy z Ze smakiem bez glutenu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.