Najlepsza pasta jajeczna

Najlepsza pasta jajeczna

Najlepsza pasta jajeczna

Przepis na : śniadanie

Pasta jajeczna zawsze kojarzyła mi się z przedszkolem i strasznie smutnym jedzeniem. Konkurował z nią tylko szpinak o kolorze i konsystencji kaczej kupy. Moja mama też nas nie oszczędzała, jeśli chodzi o pastę. Uznała, że to chyba jedyny sposób, żeby wmusić w nas ser biały. Na szczęście potem jej przeszło i przestała nas raczyć takimi wynalazkami. Z biegiem czasu zmienia się wszystko – upodobania, waga ciała, trądzik znika i odkrywamy, że to, co dawała nam mama było całkiem spoko, a przedszkola nie k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ladykitchen

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

Lady Kitchen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, pasta, majonez, szpinak, sosy, dietetyczne , dietetycznie, śniadania, zupa, chleb

Inne przepisy z ladykitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.