ptysie - 825 przepisów (strona:28/55)

Najlepsze ciasta na Boże Narodzenie 2021 54

Sernik brownie z żurawiną Odchudzony sernik Seromakowiec Sernik z rosą Sernik czekoladowy Sernik królewski Ciasta bez pieczenia: Śnieżny puch Ptasie mleczko Torcik czekoladowy Sernik na zimno z granatem Gruszkowy ptyś Jabłecznik bez pieczenia Filadelfia Sernik na zimno Orzeszki Przekładańce: Pawi ogon Capuccino Chałwowo brzoskwiniowe Słodki puszek Kremówka Słonecznikowiec Sezamowiec Delicja Pani Walewska Orzechowa pokusa Orzechowy przekładaniec Smaczek Ciasto z kulkami

Cynamonowe szczęście
SZKOLENIE CUKIERNICZE CZ.1 W AKADEMII SWEET DECOR (14-15.09 ) 33

OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN: • CIASTA BAZOWE : biszkopt jasny, biszkopt ciemny, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, sernik idealny, ciasto bezglutenowe/wegańskie • WYPIEKI NA PODSTAWIE PRZEPISÓW BAZOWYCH: ciasta/torty, tarty, ptysie, drożdżówki, serniki • WYPIEKI Z UŻYCIEM MUSÓW, KREMÓW, ŻELEK • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie • NOWOCZESNE DEKORY: jadalne gąbki, jadalne ziemie, koralowce/tiule • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI

Ostra na Słodko
SZKOLENIE CUKIERNICZE CZ.1 W AKADEMII SWEET DECOR ( 21-22.08 ) 33

OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN: • CIASTA BAZOWE : biszkopt jasny, biszkopt ciemny, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, sernik idealny, ciasto bezglutenowe/wegańskie • WYPIEKI NA PODSTAWIE PRZEPISÓW BAZOWYCH: ciasta/torty, tarty, ptysie, drożdżówki, serniki • WYPIEKI Z UŻYCIEM MUSÓW, KREMÓW, ŻELEK • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie • NOWOCZESNE DEKORY: jadalne gąbki, jadalne ziemie, koralowce/tiule • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI

Ostra na Słodko
Mango. Najzdrowsze owoce świata 53

Składniki mineralne takie jak potas, wapń, magnez, fosfor, żelazo, sód. Mango jest najbogatszym źródłem miedzi. Owoce są bogatym źródłem błonnika. Przepisy na dania z mango Choux au craquelin – ptysie z kruszonką i mango Spring Rolls – Sajgonki z krewetkami i mango Krewetki w tempurze z sosem mango i chilli Kokosowa Panna Cotta z musem mango marakuja Mango Lassi z soczystą brzoskwinią

ProstePesto.pl
Eklerki z kremem śmietankowym i truskawkami 46

jakieś 10 lat temu pracowałam w Gorlicach w sąsiedztwie cukierni i przynajmniej raz w tygodniu obowiązkowo do kawy musiał wpaść kawałek ciacha, w którym były takie nadziewane mini ptysie. Jejku jakie to było pyszne! Do dziś nie wiem jak się nazywał i jak nadziać takie małe ptyśki, ale to było coś genialnego! Chyba będę musieć zaimprowizować coś podobnego :D Składniki

Kuchnia w czekoladzie
Polska białoo-czeerowni! 118

Tarta biało-czerwona Tortille z kurczakiem Łódeczki z ciasta francuskiego Wytrawne ptysie z serkiem Tatar

czarrna od kuchni
Ciasta na majówkę – 10 pysznych propozycji 83

Ciasto śliwka w czekoladzie przepis na: Bon appetit mon amie 6. Ciasto Jakuba z jabłkami przepis na: Pati Gotuje 7. Ciasto tiguan przepis na: Prosty Przepis Na 8. Ciasto ptyś przepis na: Znów Coś Upiekłam 9. Ciasto migdałowe łzy przepis na: Kulinarna Chwila 10. Ciasto miodowe przepis na: Wrzuć na Ruszt Sprawdź również nasz poprzedni wpis, w którym znajdziesz ciekawe

BabskiePorady.pl - Przepisy
SZKOLENIE CUKIERNICZE CZ.1 W AKADEMII SWEET DECOR ( 17-18.04 ) 53

OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN: • CIASTA BAZOWE : biszkopt jasny, biszkopt ciemny, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, sernik idealny, ciasto bezglutenowe/wegańskie • WYPIEKI NA PODSTAWIE PRZEPISÓW BAZOWYCH: ciasta/torty, tarty, ptysie, drożdżówki, serniki • WYPIEKI Z UŻYCIEM MUSÓW, KREMÓW, ŻELEK • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie • NOWOCZESNE DEKORY: jadalne gąbki, jadalne ziemie, koralowce/tiule • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI

Ostra na Słodko
SZKOLENIE CUKIERNICZE CZ.1 W AKADEMII SWEET DECOR ( 15-16.03 ) 45

OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN: • CIASTA BAZOWE : biszkopt jasny, biszkopt ciemny, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, sernik idealny, ciasto bezglutenowe/wegańskie • WYPIEKI NA PODSTAWIE PRZEPISÓW BAZOWYCH: ciasta/torty, tarty, ptysie, drożdżówki, serniki • WYPIEKI Z UŻYCIEM MUSÓW, KREMÓW, ŻELEK • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie • NOWOCZESNE DEKORY: jadalne gąbki, jadalne ziemie, koralowce/tiule • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI

Ostra na Słodko
Najlepsze ciasta na Wielkanoc 86

Sernik na zimno na makowcu Odchudzony tort makowy Makowa panienka Tort makowy Makowa pokusa Ciasta bez pieczenia: Śnieżny puch Ptasie mleczko Torcik czekoladowy Sernik na zimno z granatem Gruszkowy ptyś Ptysiowe rafaello Sernik jogurtowy z mango Jagodowo kokosowa pianka  Malinowy 3 bit Cynamonowy jabłecznik Kinder country Grysikowy przekładaniec Przekładańce: Pawi ogon Capuccino Chałwowo brzoskwiniowe Słodki puszek Kremówka Słonecznikowiec Sezamowiec

Cynamonowe szczęście
Jak przygotować idealne ciasto parzone oraz przepis na kawowe eklery 61

blaszki wystudzić na kartce. Przekroić wzdłuż. Upieczone i wystudzone eklery, bez nadzienia można przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia czasu w lodówce. Z tego ciasta można również zrobić ptysie, ciasto na karpatkę. Krem budyniowy: 650 ml mleka 9 żółtek z dużych jaj 50 g cukru (w oryginalnym przepisie 160 g) 3 łyżki kawy instant 50 g mąki pszennej Do garnuszka

moj przepis na
Jak przygotować idealne ciasto parzone oraz przepis na kawowe eklery 40

blaszki wystudzić na kartce. Przekroić wzdłuż. Upieczone i wystudzone eklery, bez nadzienia można przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia czasu w lodówce. Z tego ciasta można również zrobić ptysie, ciasto na karpatkę. Krem budyniowy: 650 ml mleka 9 żółtek z dużych jaj 50 g cukru (w oryginalnym przepisie 160 g) 3 łyżki kawy instant 50 g mąki pszennej Do garnuszka

moj przepis na
SZKOLENIE CUKIERNICZE CZ.1 W AKADEMII SWEET DECOR ( 24-25.02 ) 47

OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN: • CIASTA BAZOWE : biszkopt jasny, biszkopt ciemny, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, sernik idealny, ciasto bezglutenowe/wegańskie • WYPIEKI NA PODSTAWIE PRZEPISÓW BAZOWYCH: ciasta/torty, tarty, ptysie, drożdżówki, serniki • WYPIEKI Z UŻYCIEM MUSÓW, KREMÓW, ŻELEK • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie • NOWOCZESNE DEKORY: jadalne gąbki, jadalne ziemie, koralowce/tiule • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI

Ostra na Słodko