składniki: 600 g czerwonej porzeczki 100 g cukru wykonanie: Porzeczkę szypułkujemy, myjemy i wkładamy do rondelka. Dodajemy cukier, mieszamy i gotujemy na małym ogniu. Gotujemy, aż
Domowy Smak JedzeniaMaliny i truskawki to połączenie idealne - na prawdę. Polecam dżem robić właśnie teraz, kiedy truskawki są tak bajecznie słodkie i właśnie, kiedy jeszcze są, kiedy możemy
MamaOskarkaDziś zgodnie z zapowiedzią przepis na domowy syrop (sok) z czerwonych porzeczek. Robi się go bardzo prosto i szybko, a napoje z nim są niezwykle orzeźwiający
Słodkie okruszkiWitamy po dłuższej przerwie i niestety nie był to urlop. Organizm powiedział : "stop"! Na szczęście było to jedynie solidne ostrzeżenie, sygnał, że należy zwolnić tempo życia
Maminek kulinarnyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuA oto moje pierwsze w życiu ogórki małosolne, są pyszne, chrupiące i smakują idealnie. Zrobiłam ich tak dużo, że chyba przez najbliższy tydzień tylko nimi
Mango PapajaCzerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas
MamaOskarkaCzerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas
MamaOskarkaCzerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas
MamaOskarkaCzerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas
MamaOskarkaCzerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas
MamaOskarkaCzerwone porzeczki to owoce z natury bardzo kwaśne, nie leżą w guście każdego. Ja natomiast namawiam do jedzenia ich pod każdą postacią, gdyż są dla nas
MamaOskarkaTen przepis jest tradycyjny, bez udziwnień i prosty w wykonaniu. Warzywa przechodzą swoim smakiem i są słodko ostre. Zimą to świetny dodatek do kanapek i
Qchnia po prostuSkładniki : - 1 kg truskawek - 1 szklanka cukru - 2,5 łyżki cukru waniliowego - 2 łyżki cynamonu (lub według uznania) - 1 opakowanie żelifiksu 2:1 Sposób wykonania: Umyte
Qchnia po prostuSkładniki: 1,5 kg truskawek 1 duży melon 1 kg cukru 3 opakowania żelfixu 2:1 Sposób przygotowania: Truskawki umyć,usunąć szypułki i zmiażdżyć a melon
Qchnia po prostu