Składniki: 1 kg jabłek (waga po obraniu) 300 g agrestu, u mnie czerwony 1 szklanka erytrytolu, może być cukier Przygotowanie: Z agrestu usunąć końcówki i wrzucić
czarrna od kuchniWIŚNIE W SYROPIE Wiśnie w syropie to idealne wspomnienie lata podczas zimowych, chlodnych dni. Takie wiśnie możemy użyć do różnego rodzaju wypieków, deserów czy też pierogów
Kulinarnie z Polką na KresachPyszna sałatka do obiadu, Jest dość łagodna, więc z powodzeniem mogą ją jeść dzieci. Z podanych proporcji wychodzi ok. 14 słoików 0,33 l Co potrzeba
Bułka z ChlebemKonfitura dla dorosłych Składniki: 1 kg agrestu 1 kg cukru żelującego 1 torebka cukru waniliowego 4 łyżki whisky Przygotowanie: Agrest umyłem
R'n'G KitchenOliwki krajowe czyli oliwki z niedojrzałych śliwek. Oliwki są obecne w kulturze ludów Morza Śródziemnego od niepamiętnych czasów. Najstarsze przekazy historyczne o uprawie wiecznie zielonych drzewek
królestwo garów5 / 5 ( 74 votes ) Ogórki marynowane po rosyjsku w czosnkowej marynacie Ogórki po rosyjsku, to idealna marynata . Malutkie chrupiące warzywka , zamknięte niczym skarby w słoikach, pachnących
Ogrodnik w podróżyPyszna sałatka, idealny sposób na zachowanie warzyw z ogrodu na zimę, wystarczy wtedy tylko otworzyć słoik i mamy gotową sałatkę do obiadu. Tym razem z kapusty
Swojskie jedzonkoRozpoczyna się czas fasolkę. Wszyscy,którzy uwielbiają fasolkę mogą cieszyć się nią na talerzu i w słoikach. Zapraszam do przechowania tej pyszności na zimę. Ja dostałam
Kuchnia BeatySkładniki : 1 kg czarnych porzeczek 1 i 1/2 kg wiśni cukier, woda, gałązki mięty Przygotowanie: Owoce dokładnie umyć, osączyć na sicie Z wody i cukru przygotować
Proste PotrawySezon w pełni. Łapcie ogórki i przepis. Zimową porą jak znalazł. Składniki: ogórki małe gruntowe Zalewa ( proporcje ) : 1 butelka octu 5 butelek
R'n'G KitchenBabcina konfitura truskawkowa, bez dodatku cukru oraz substancji zagęszczających- czyli smak lata zamknięty w słoiku. To obok konfitury janginizowanej z truskawek ulubiony dodatek do kaszek
Smaczne ZdrowePyszne,jędrne i słodziutkie ,nie może ich zabraknąć w waszej spiżarni.Zimą jak znalazł do ciasta czy deseru.Wyjątkowy,tradycyjny przepis .Gorąco polecam :)
Swojskie jedzonkoDŻEM Z CZARNEJ PORZECZKI Dla osób lubiących czarną porzeczkę w dzisiejszym poście polecam smaczny i nie ciężki do zrobienia dżem na zimę. Dżem ten będzie idealnie
Kulinarnie z Polką na KresachZajęło mi kilka sezonów ogórkowych by utworzyć smak idealny dla mnie i mojej rodziny ogórków kiszonych. Po kilku latach okazało się, że smak tych właśnie ogórków
Pieprzyć z Fantazją(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Maliny, to owoce, które wszyscy uwielbiamy! Możemy z nich zrobić lody, ciasta, desery i pyszne dżemy. Sezon malinowy w pełni, a to oznacza
Przepiski.pl