Pyszny, aromatyczny kwas buraczany z którego przygotujemy barszcz czerwony. Jest banalnie prosty i wystarczy tylko 5 dni żeby cieszyć się jego smakiem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecamNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiJuż w zeszłym roku mama polecała mi ten przepis na fasolkę z marchewką ale jakoś było mi z nim nie po drodze. W tym roku mama
W garach u GosiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiDyniowy dżem z dodatkiem pomarańczy zaskoczy Was z pewnością swoim delikatnym smakiem i cudownym zapachem. Spróbujcie :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Dżem dyniowy z pomarańczą i cytryną
To co lubię - gotuję i polecamPowoli zaczynamy robić zapasy zimowe, chociaż odrobinę lata zapakować w słoiczki, by potem cieszyć się smakiem i zapachem pysznych owoców i warzyw. Soki z czarnej porzeczki
To co lubię - gotuję i polecamMaliny to kolejny owoc, który powinno się zapakować w słoiczki na zimę. Jak pewnie wiecie ma mnóstwo witamin, zawiera potas, magnez. Jest doskonały podczas wszelkich
To co lubię - gotuję i polecamSzał na ketchup z cukinii trwa i słusznie, bo jest on naprawdę pyszny. Kto nie zna i nie robił, niech koniecznie spróbuje. Jeśli lubicie ketchup pikantny
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj zapraszam Was na mocno pomarańczowy dżem – galaretkę z cukinii i galaretki pomarańczowej. Jest bardzo smaczny i w ogóle nie czuć w niej cukinii, świetnie pasuje
To co lubię - gotuję i polecamZa mną kolejna, pracowita sobota. Tym razem na tapecie była czerwona papryka. Robię ją co roku kilkadziesiąt słoików, jest idealna do kanapek czy sałatek. Z podanej
To co lubię - gotuję i polecamPrzygotowałam już na zimę sok malinowy i porzeczkowy teraz pora na kolejny, doskonały sok z aronii. Koniec sierpnia i początek września to idealna pora na przygotowanie
To co lubię - gotuję i polecamChciałabym Was dzisiaj zachęcić do przygotowania sałatki ogórkowej. Popularna sałatka szwedzka, która z pewnością Wam posmakuje, świetna do kanapek czy obiadu. Przygotowuje ją się całkiem szybko
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na ogórki małosolne, które pewnie wiosną i wczesnym latem pojawiają się w każdym domu. My je uwielbiamy, kiedy jedne się kończą wstawiamy kolejne. Najlepsze są
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na pyszny, domowy dżem truskawkowo-rabarbarowy. Robię ten dżem od lat i uwielbiam zimą wyciągnąć ze swojej spiżarni słoiczek pysznego rabarbarowego dżemu. Idealnie smakuje do
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na frużelinę wiśniową. Tę frużelinę możecie przygotować zarówno ze świeżych jak i z mrożonych owoców. Jednak nie wszyscy mają tyle miejsca w zamrażarce żeby pomieścić
To co lubię - gotuję i polecam