Ocet śliwkowy +śliwki do mięs - prosty przepis

Ocet śliwkowy +śliwki do mięs - prosty przepis

Ocet śliwkowy +śliwki do mięs - prosty przepis

Pyszny i prosty do zrobienia- idealnie podkreśla smak sał atek i nie tylko. jako produkt uboczny powstają słodko - winne śliwki pyszne do pieczenia mięs ,bigosu i nie tylko. Polecam.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Swojskie jedzonkoSwojskie jedzonko

lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bigos, śliwka, przetwory

Inne przepisy z Swojskie jedzonko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.