u0119kko\u015bci z niewielk\u0105 ilo\u015bci\u0105 wody.\r","Mas\u0142o rozpuszczamy.\r","Dodajemy do jab\u0142ek wraz z kakao i cynamonem (opcjonalnie)\r","Mieszamy.\r","Przechowujemy w lod\u00f3wce.\r"]} Drukuj Masełko, krem jabłkowy bez cukru Składniki 3 kg jabłek 1 łyżeczka cynamonu (opcjonalnie) 3 łyżki kakao 50 g masła klarowanego Sposób przygotowania Jabłka obieramy, wydrążamy i kroimy
Mieszam w Garnkuwoda; 3,3 g. - drożdże świeże prasowane; 2,2 g - sól Ciasto na bagietki: 320 g mąka T650 192 g stare ciasto 192 g woda +40 lód pokruszony 8 g sól 3,2 g drożdże całe ciasto ok 750 g w tym mąka 432 g ok. 72% hydro Autoliza 320 g mąka + 192 g woda 30 minut. Wyrabianie
Przepisy na domowy ser i chlebblendera wsypujemy kakao (może być też czekolada gorzka), wlewamy mleko kokosowe. Całość miksujemy na gładki koktajl. Rozlewamy do szklanek. Taki Shake najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu z kostką lodu. Pycha! The post Koktajl kakaowo-bananowy z figami na mleku kokosowym appeared first on Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię