Przepis na : obiad
Są takie dania, które znamy wszyscy. Kto w dzieciństwie nie jadał gołąbków z białej kapusty w sosie pomidorowym? Absolutny klasyk. Biała kapusta nie jest jednak jedyną, którą możemy wykorzystać do tego dania. Co powiecie na gołąbki z czerwonej kapusty? Tak dla odmiany 😉 Czerwona kapusta Czerwona kapusta ma charakterystyczny fioletowo-czerwony kolor. Jest źródłem wielu witamin i składników mineralnych, m.in. witaminy A, C, D, E i K oraz cynku, fluoru, magnezu, selenu czy żelaza. Swój kolor kapusta zawdzięcza ...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...