Przepis na : obiad
Składniki: 1,5 litra bulionu warzywnego 3 cebule dymki ze szczypiorem + szczypior do posypania zupy) 1 ząbek czosnku 4 łodygi selera naciowego 100 g fasolki szparagowej mrożonej lub świeżej (mogą być mieszane - żółta i zielona) 120 g zielonego groszku mrożonego 150 g dyni bez skórki 1 marchewka 1/2 brokuła 1 puszka białej fasolki z puszki 60 g listków szpinaku baby 1/2 łyżeczki suszonego tymianku 3 łyżki oleju 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz 200 g drobnego makaronu suchego (np. małe świderki) tarty s... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...