Przepis na : obiad
Zaczęły się długie, ponure i szare dni. W dodatku jest coraz chłodniej. Po powrocie z pracy marze tylko o tym by przebrać się w obszerny sweter i zjeść talerz rozgrzewającej zupy. Niekiedy zamiast zupy mam ochotę na coś bardziej treściwego. Idealnie nadaję się do tego fasolka po bretońsku. Fantastycznie rozgrzewa i nasyca, polecam gorąco! Ilość porcji: 6 Czas przygotowania: cała noc na moczenie się fasoli + 2h gotowanie + 45 minut Składniki: 300g suchej fasoli 2 duże podwędzane kiełbasy Puszka pomidor... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...