Pstrag tęczowy łososiowy z sosem ogórkowo - koperkowym i warzywami pod beszamelem zapiekanymi
Pstrag tęczowy łososiowy z sosem ogórkowo - koperkowym i warzywami pod beszamelem zapiekanymi
O tym, że ryby powinno się jeść często wiemy od dawna. O tym, że Polacy jedzą za mało ryb również wiemy. O tym, że nie każdemu one smakują również. Jeżeli lubicie delikatne mięso ryby, nie smażone na oleju a w papirusie to z pewnością ta propozycja Wam posmakuje. Przełamaniem smaku jest dość intensywny w smaku sos podawany na zimno i zapiekane pod beszamelem brokuły i kalafior. Polecam :) Składniki: Duży płat pstrąga tęczowego łososiowego pół brokuła pół kalafiora 0,5l mleka łyżka masła ł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ChilliJemy
Autor
ChilliJemy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, kalafiorem, sosy, brokuły, kalafior, cytryna, brokuł, ogórki, chilli, warzywa, sok, mięso, pstrag, mak, jak zrobic pstrąga, ryby smażone, pstrąg łososiowy, sos chilli, warzywa na patelnie, mleko w proszku, kalafior pieczony, mięsa pieczone
Inne przepisy z ChilliJemy
Dodaj komentarz