Ryż smażony z tofu, awokado i warzywami po chińsku Składniki: - 100g ryżu parboiled
Wegańska kuchnia orientalnaMasło orzechowe crunchy z sezamem Masło orzechowe świetnie nadaje się do owsianek, warzyw smażonych po chińsku, sosów do sałatek (wystarczy wymieszać z wodą i odrobiną soli
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ryżowa z brokułem, czerwoną fasolą, bazylią i orzechami Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaSpaghetti z bakłażanem, szpinakiem i awokado w pomidorach Składniki: - 100g makaronu spaghetti z kukurydzy - sól himalajska - 1 bakłażan
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z czerwonego ryżu z brokułem, buraczkami, adzuki i suszonymi pomidorami Składniki: - 100g czerwonego ryżu jaśminowego - sól
Wegańska kuchnia orientalnaKakaowa owsianka z bananem, czereśniami i migdałami Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalnaJaglanka z bananem, borówkami i rodzynkami Składniki: - 100g płatków kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaKasza gryczana z warzywami z patelni Składniki: - 100g kaszy gryczanej
Wegańska kuchnia orientalnaCieciorka z kalafiorem po indyjsku+ brązowy ryż Składniki: - 100g ryżu naturalnego
Wegańska kuchnia orientalnaCieciorka z warzywami po marokańsku + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaPrzyprawa marokańska Składniki: - 2 łyżeczki mielonej słodkiej papryki - łyżeczka mielonego kuminu - łyżeczka mielonego imbiru - łyżeczka mielonej kurkumy - łyżeczka mielonej kolendry - łyżeczka suszonej mięty - łyżeczka cynamonu - ¼
Wegańska kuchnia orientalnaPieczone ziemniaki z kukurydzą i sałatką Składniki: - 500g ziemniaków*
Wegańska kuchnia orientalnaSoczewica z cukinią i marchewką + brązowy ryż Składniki: - 100g brązowego ryżu
Wegańska kuchnia orientalnaPrawdziwe tropiki - termometry pokazują powyżej 30 stopni Celsjusza, a prognozy zapowiadają większość sierpnia i początki września równie upalne. Przy takiej pogodzie
W kuchni Karmel-itkiZa oknem temperatury jak w tropikach, a ja siedzę z anginą. Świetnie, prawda? Niemniej post dzisiaj kieruję do wszystkich, którzy w
W kuchni Karmel-itki