Mleko z orzechów laskowych Mleko roślinne z orzechów najlepiej smakuje do kawy. Jest to produkt dwa w jednym: mleko i syrop orzechowy;) Kawa nabiera pysznego, orzechowego
Wegańska kuchnia orientalnaFasolka adzuki z warzywami po indyjsku + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaDal z żółtej soczewicy i kukurydzy + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-goji Składniki: - 3 dojrzałe banany - łyżka suszonych jagód goji
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak- pomarańcza-mango Składniki: - 1 duże dojrzałe mango - łyżka suszonych jagód goji
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-pomarańcza Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaCurry z fasolki, marchewki i ziemniaka + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-morele Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaChiński makaron smażony z tofu, warzywami i sezamem Składniki: - 100g makaronu z fasoli mung
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z kaszy jaglanej z selerem naciowym, rzodkwią i ogórkiem Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaBrązowy ryż ze szpinakiem, oliwkami i cukinią Danie niesamowicie proste, a naprawdę smaczne. Trzeba jedynie zadbać o jakość warzyw- nie używać tych z marketu, a
Wegańska kuchnia orientalnaCurry z zielonej soczewicy + batat + kasza jaglana Składniki: - 60g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaKakaowa owsianka z jabłkiem, bananem i nerkowcem Gdy rano ujrzałam tyle śniegu za oknem, moja pierwsza myśl:‘i na co komu tyle śniegu?!’ :/ Nie cierpię
Wegańska kuchnia orientalnaCurry z dyni, szpinaku i soczewicy + basmati Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaZiemniaki ze szpinakiem i fasolką adzuki Składniki: - ½ kg małych ziemniaków - 1 łyżeczka garam masali - 100g fasolki
Wegańska kuchnia orientalna