SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-goji Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (mrożony, rozdrobniony) - 1 pomarańcza - ½ szklanki soku jabłkowego 100% - łyżka suszonych jagód goji
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z jabłkiem, kiwi i kakao Składniki: - 100g błyskawicznych płatków owsianych - ¼ łyżeczki cynamonu - 1 duże słodkie jabłko
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z buraków, selera naciowego i marchewki + czerwony ryż Składniki: - 100g ryżu czerwonego - 1 łyżka octu
Wegańska kuchnia orientalnaDal z fasolki adzuki, dyni i marchewki + basmati Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan- szpinak- mango- morele Składniki: - 1 duże mango - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - kilka liści sałaty masłowej - 5 suszonych moreli
Wegańska kuchnia orientalnaZielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem Składniki: - 100g ryżu naturalnego - 1 łyżka przyprawy marokańskiej - 35g soczewicy
Wegańska kuchnia orientalnaKasza orkiszowa z bananem i bakaliami Składniki: - 100g kaszy orkiszowej
Wegańska kuchnia orientalnaMarokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia Składniki: - 100g ryżu naturalnego - 1 łyżeczka przyprawy marokańskiej - 100g ciecierzycy
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (mrożony, rozdrobniony) - 1 duże, słodkie jabłko - 80g mrożonych wiśni - łyżeczka mielonych orzeszków
Wegańska kuchnia orientalnaDal z kiełków + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi Składniki: - 100g ryżu naturalnego
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-morele Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - 1 pomarańcza - 5 suszonych moreli - łyżeczka jagód goji - łyżeczka mielonych
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak- kaki- morele Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaLunchBox: Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami Składniki: - 100g makaronu z kukurydzy
Wegańska kuchnia orientalnaChana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalna