Dal z fasolki adzuki, dyni i marchewki + basmati 183Dal z fasolki adzuki, dyni i marchewki + basmati Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-mango-morele 159SuperSmoothie: banan- szpinak- mango- morele Składniki: - 1 duże mango - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - kilka liści sałaty masłowej - 5 suszonych moreli
Wegańska kuchnia orientalna
Zielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem 207Zielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem Składniki: - 100g ryżu naturalnego - 1 łyżka przyprawy marokańskiej - 35g soczewicy
Wegańska kuchnia orientalna
Kasza orkiszowa z bananem i bakaliami 334Kasza orkiszowa z bananem i bakaliami Składniki: - 100g kaszy orkiszowej
Wegańska kuchnia orientalna
Marokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia 211Marokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia Składniki: - 100g ryżu naturalnego - 1 łyżeczka przyprawy marokańskiej - 100g ciecierzycy
Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie 180SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (mrożony, rozdrobniony) - 1 duże, słodkie jabłko - 80g mrożonych wiśni - łyżeczka mielonych orzeszków
Wegańska kuchnia orientalna
Dal z kiełków + basmati + brokuł 199Dal z kiełków + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi 199Sałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi Składniki: - 100g ryżu naturalnego
Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-morele 170SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-morele Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - 1 pomarańcza - 5 suszonych moreli - łyżeczka jagód goji - łyżeczka mielonych
Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-kaki-morele 183SuperSmoothie: banan-szpinak- kaki- morele Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalna
LunchBox: Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami 178LunchBox: Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami Składniki: - 100g makaronu z kukurydzy
Wegańska kuchnia orientalna
Chana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł 164Chana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalna
Mleko z orzechów laskowych 151Mleko z orzechów laskowych Mleko roślinne z orzechów najlepiej smakuje do kawy. Jest to produkt dwa w jednym: mleko i syrop orzechowy;) Kawa nabiera pysznego, orzechowego
Wegańska kuchnia orientalna
Fasolka adzuki z warzywami po indyjsku + kasza jaglana 161Fasolka adzuki z warzywami po indyjsku + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalna
Dal z żółtej soczewicy i kukurydzy + basmati + brokuł 192Dal z żółtej soczewicy i kukurydzy + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalna