wegańskie - 10389 przepisów (strona:69/693)

SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-goji 133

SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-goji Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (mrożony, rozdrobniony) - 1 pomarańcza - ½ szklanki soku jabłkowego 100% - łyżka suszonych jagód goji

Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z jabłkiem, kiwi i kakao 169

Owsianka z jabłkiem, kiwi i kakao Składniki: - 100g błyskawicznych płatków owsianych      - ¼ łyżeczki cynamonu - 1 duże słodkie jabłko          

Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka z buraków, selera naciowego i marchewki + czerwony ryż 171

Sałatka z buraków,   selera naciowego i marchewki + czerwony ryż Składniki: - 100g ryżu czerwonego                - 1 łyżka octu

Wegańska kuchnia orientalna
Dal z fasolki adzuki, dyni i marchewki + basmati 140

Dal z fasolki adzuki,  dyni i marchewki + basmati Składniki: - 100g ryżu basmati             

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-mango-morele 108

SuperSmoothie:  banan- szpinak- mango- morele Składniki: - 1 duże mango - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - kilka liści sałaty masłowej - 5 suszonych moreli

Wegańska kuchnia orientalna
Zielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem 166

Zielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem Składniki: - 100g ryżu naturalnego             - 1 łyżka przyprawy marokańskiej - 35g soczewicy  

Wegańska kuchnia orientalna
Kasza orkiszowa z bananem i bakaliami 293

Kasza orkiszowa z bananem i bakaliami Składniki: - 100g kaszy orkiszowej                

Wegańska kuchnia orientalna
Marokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia 160

Marokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia Składniki: - 100g ryżu naturalnego                  - 1 łyżeczka przyprawy marokańskiej - 100g ciecierzycy

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie 139

SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (mrożony, rozdrobniony) - 1 duże, słodkie jabłko - 80g mrożonych wiśni - łyżeczka mielonych orzeszków

Wegańska kuchnia orientalna
Dal z kiełków + basmati + brokuł 166

Dal z kiełków + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati                

Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi 145

Sałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi Składniki: - 100g ryżu naturalnego           

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-morele 119

SuperSmoothie:  banan-szpinak-pomarańcza-morele Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - 1 pomarańcza - 5 suszonych moreli - łyżeczka jagód goji - łyżeczka mielonych

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-kaki-morele 142

SuperSmoothie:  banan-szpinak- kaki- morele Składniki: - 3 dojrzałe banany                 

Wegańska kuchnia orientalna
LunchBox: Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami 132

LunchBox:  Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami Składniki: - 100g makaronu z kukurydzy            

Wegańska kuchnia orientalna
Chana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł 126

Chana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł Składniki: - 100g kaszy jaglanej                              

Wegańska kuchnia orientalna

Proponowane wyszukiwania