Sałatka z kaszy jaglanej z selerem naciowym, marchewką, brokułem i awokado Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaLunchBox: Zielona soczewica w curry i batat Tym razem mój pojemniczek lunchowy nie robi szału xD Ale zależało mi na miejscu w torbie, więc użyłam
Wegańska kuchnia orientalnaS ałatka z czerwonej fasoli, oliwek i brokuła + czerwony ryż Składniki: - 100g czerwonego ryżu
Wegańska kuchnia orientalnaKuchnia Kari: Dlaczego SuperSmoothie jest super? Zanim odpowiem na pytanie zadanie w poście, zadam jeszcze jedno: Czym różni się zdjęcie smoothie po lewej od tego
Wegańska kuchnia orientalnaTofu smażone z warzywami w słodkim sosie sojowym Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-mandarynka-papaja Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaPomidorowy dal z soczewicy+ basmati + surówka z białej rzodkwi Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z kaszy jaglanej z marchewką, rzodkiewką, ogórkiem, awokado i miętą Dzisiaj przepis na zdrową sałatkę z kaszy i surowych warzyw, przyprawioną w marokańskim stylu
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-ananas Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalna‘Owsianka’ bez płatków ;) Składniki: - 2 jabłka
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-daktyle S kładniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-wiśnie Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-morela-gruszka Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z kaszy jaglanej, brokuła, marchewki, buraka i rodzynek Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaFasola mung w pomidorach+ ryż naturalny z kuminem+ brokuł Składniki: - 100g ryżu naturalnego
Wegańska kuchnia orientalna