Owsianka z bananem, brzoskwinią i rodzynkami 175Owsianka z bananem, brzoskwinią i rodzynkami Składniki: - 100g płatków owsianych - 1 dojrzały banan (z ciemnymi plamkami) - 1 dojrzała, miękka brzoskwinia - 2 łyżki rodzynek - 2 suszone daktyle
Wegańska kuchnia orientalna
Jaglanka z truskawkami i daktylami 156Jaglanka z truskawkami i daktylami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalna
Batat + marchewka + sałatka z migdałami 209Batat + marchewka + sałatka z migdałami Składniki: - 1 duży batat
Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-malina-daktyle 224SuperSmoothie: banan-szpinak-malina-daktyle Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalna
LunchBox: Ryż jaśminowy + adzuki + brokuł z fasolką 195LunchBox: Ryż jaśminowy + adzuki + brokuł z fasolką Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalna
Jarmuż z buraczkami i cieciorką + ryż jaśminowy 179Jarmuż z buraczkami i cieciorką + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka z cieciorki, pomidora, fasolki szparagowej i oliwek + ryż jaśminowy 182Sałatka z cieciorki, pomidora, fasolki szparagowej i oliwek + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z malinami i mlekiem bananowym 192Owsianka z malinami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalna
Kasza jaglana z adzuki + roszponka z burakami i oliwkami 209Kasza jaglana z adzuki + roszponka z burakami i oliwkami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka ryżowa z brokułem, tofu, awokado i bazylią 222Sałatka ryżowa z brokułem, tofu, awokado i bazylią Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z nektaryną, porzeczkami i mlekiem bananowym 233Owsianka z nektaryną, porzeczkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z paraguayo, rodzynkami i mlekiem bananowym 213Owsianka z paraguayo, rodzynkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalna
Ryż smażony z tofu, awokado i warzywami po chińsku 293Ryż smażony z tofu, awokado i warzywami po chińsku Składniki: - 100g ryżu parboiled
Wegańska kuchnia orientalna
Masło orzechowe crunchy z sezamem 210Masło orzechowe crunchy z sezamem Masło orzechowe świetnie nadaje się do owsianek, warzyw smażonych po chińsku, sosów do sałatek (wystarczy wymieszać z wodą i odrobiną soli
Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka ryżowa z brokułem, czerwoną fasolą, bazylią i orzechami 226Sałatka ryżowa z brokułem, czerwoną fasolą, bazylią i orzechami Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalna