Sałatka z kalafiora i groszku + czerwony ryż Składniki: - 100g czerwonego ryżu
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z jabłkiem, nektaryną i orzechami Składniki: - 100g płatków owsianych bio - 1 jabłko (ja użyłam jonagored) - 1 dojrzała, miękka nektaryna - 1 łyżeczka suszonej żurawiny - 3 suszone
Wegańska kuchnia orientalnaCzekoladowa owsianka z bananem, czereśniami i masłem orzechowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio - 1 dojrzały banan (z ciemnymi plamkami) - garść czereśni - 4 suszone daktyle - 1
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z bananem, brzoskwinią i rodzynkami Składniki: - 100g płatków owsianych - 1 dojrzały banan (z ciemnymi plamkami) - 1 dojrzała, miękka brzoskwinia - 2 łyżki rodzynek - 2 suszone daktyle
Wegańska kuchnia orientalnaJaglanka z truskawkami i daktylami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaBatat + marchewka + sałatka z migdałami Składniki: - 1 duży batat
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-malina-daktyle Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaLunchBox: Ryż jaśminowy + adzuki + brokuł z fasolką Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaJarmuż z buraczkami i cieciorką + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z cieciorki, pomidora, fasolki szparagowej i oliwek + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z malinami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalnaKasza jaglana z adzuki + roszponka z burakami i oliwkami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ryżowa z brokułem, tofu, awokado i bazylią Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z nektaryną, porzeczkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z paraguayo, rodzynkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalna