SuperSmoothie: banan-szpinak-gruszka-goji Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-gruszka-kakao Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z kaszy jaglanej z cieciorką, marchewką, papryką, miętą i rodzynkami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-daktyle Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z adzuki, burakami, selerem, kaszą jaglaną i awokado Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ryżowa z selerem, cieciorką, ogórkiem i rodzynkami Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-daktyle Dla mnie to smoothie jest zdecydowanym zwycięzcą;) Przepyszne :) Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z ziemniaków z kalafiorem, fasolką szparagową i oliwkami Składniki: - kilka młodych ziemniaków
Wegańska kuchnia orientalnaKalafior z zielonymi szparagami w pomidorach + ryż basmati Składniki: - 100g ryżu basmati z dzikim
Wegańska kuchnia orientalnaBrązowa cieciorka z brokułem i porem + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaKasza jaglana z oliwkami, fasolą i brokułem Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaBezglutenowy chleb gryczany Składniki: - 200g mąki gryczanej - 100g mąki pszennej bezglutenowej - 100g mąki kukurydzianej - 50g płatków owsianych - 2 czubate łyżki skrobi ziemniaczanej - 1 łyżka soli - 1
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z jabłkiem, migdałami, daktylami i tahini
Wegańska kuchnia orientalnaKuleczki bakaliowo - orzechowe Składniki: - 150g daktyli - 100g suszonych śliwek - 100g suszonych fig - 50g żurawiny - 50g rodzynek - 100g orzechów laskowych lub włoskich - 30g pestek słonecznika - ½ łyżeczki cynamonu
Wegańska kuchnia orientalnaCurry z soczewicy, kalafiora i cukinii + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalna