Bezglutenowy chleb gryczany Składniki: - 200g mąki gryczanej - 100g mąki pszennej bezglutenowej - 100g mąki kukurydzianej - 50g płatków owsianych - 2 czubate łyżki skrobi ziemniaczanej - 1 łyżka soli - 1
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z jabłkiem, migdałami, daktylami i tahini
Wegańska kuchnia orientalnaKuleczki bakaliowo - orzechowe Składniki: - 150g daktyli - 100g suszonych śliwek - 100g suszonych fig - 50g żurawiny - 50g rodzynek - 100g orzechów laskowych lub włoskich - 30g pestek słonecznika - ½ łyżeczki cynamonu
Wegańska kuchnia orientalnaCurry z soczewicy, kalafiora i cukinii + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z truskawkami, daktylami i tahini Składniki: - 100g płatków owsianych bio - 200ml mleka sojowego - 150g truskawek - 30g daktyli - 1 łyżeczka jagód goji - 1 łyżeczka miodu - odrobina
Wegańska kuchnia orientalnaMakaron ryżowy smażony z tofu, warzywami i tahini Składniki: - 100g makaronu ryżowego
Wegańska kuchnia orientalnaLunchBox: Kotlety z czerwonej fasoli + polenta + brokuł w tahini Składniki: - 100g kaszki kukurydzianej
Wegańska kuchnia orientalnaLunchBox: sałatka z soi + polenta + brokuł i szparagi w tahini Składniki: - 100g kaszki kukurydzianej
Wegańska kuchnia orientalnaSpaghetti z bakłażanem i soczewicą Składniki: - 100g makaronu z kukurydzy - ¼ łyżeczki kurkumy - ½ puszki pomidorów
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z gruszką, goji, daktylami i tahini Składniki: - 100g płatków owsianych bio - 200ml mleka sojowego - 1 gruszka - 20g daktyli - 1 łyżeczka jagód goji - 1 łyżeczka miodu
Wegańska kuchnia orientalnaKasza jaglana z brokułem, cukinią i papryką Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaDal z fasolki mung i kukurydzy + brązowy ryż Składniki: - 100g ryżu naturalnego
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-truskawki-borówki Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z czarną fasolą i oliwkami + ryż jaśminowy + brokuł Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaZupa curry z czerwonej soczewicy Składniki: - 80g czerwonej soczewicy
Wegańska kuchnia orientalna