Witajcie. Dziś propozycja z serii 'coś na zimę'. Przedstawiam dwa sposoby. Sposób I: Składniki: 1 kg borówek leśnych 30-35 dag cukru żelującego Sposób wykonania: 1
Kuchnia domowa AniPrzygotujcie w domu własny aromatyczny cukier waniliowy. Jego podstawą może być cukier biały lub brązowy. Taki nasz bez dodatków syntetycznych. Składniki: 200 g drobnego
Anioły w kuchniSkładniki: 1kg kg wiśni 1 szkl.cukru 4 łyżki mąki ziemniaczanej 4 łużki zimnej wody sok z 1 cytryny Wykonanie Wydrylowane wiśnie przekładamy do garnka
w mojej kuchniFRUZELINA Z CZERWONEJ PORZECZKI Składniki: 1 kg czarnej porzeczki 1 szklanka cukru 1 cytryna sok 4 łyżki mąki ziemniaczanej 4 łyżki wody Wykonanie Wykonanie Owoce umyć
w mojej kuchniSkładniki 150 g suszonych kwiatów 1 litr wody ok. 700-800 g cukru Wykonanie
w mojej kuchniSkładniki: 5 kg czarnej porzeczki 2 ½ cukru lub mniej, do smaku sok z 1 cytryny Wykonanie Porzeczki obrać ,umyć. .Zasypać cukrem,wymieszać, zagotować. Na wolnym ogniu
w mojej kuchniSkładniki 3 kg cukinii -- pokroić w kostkę ½ kg cebuli -- pokroić w plastry 4 papryki czerwone -- pokroić w paski 2 papryki żółte - -pokroić w paski 2 duże
w mojej kuchniOgórków w zalewie z curry jeszcze nie mieliśmy, ale warto kilka takich słoiczków mieć w spiżarni. Składniki: -3 kg ogórków -4 cebule -2 łyżki
Maminek kulinarnyUwielbiam owocowe frużeliny. Można jej jeść od razu po przygotowaniu jako owocowy kisiel lub zamknąć w słoiku... będzie jak złoto zimową porą. Świetnie sprawdzą się
Pyry na GazSzanowny Złodzieju! Chcielibyśmy złożyć oficjalne podziękowania. Od dawna mieliśmy w planie naprawę szyby (którą wybiłeś) i wymianę zepsutego radia (które ukradłeś) w naszym samochodzie. Zmotywowani Twoimi
Pożeraczka, czyli raz adobrzeIdealny dodatek do każdego obiadu. Okres gromadzenia zimowych zapasów czas zacząć ! Składniki: 1 kg fasolki szparagowej, 1 kg cebuli, 1 kg cukinii młodej, 1 kg kiszonych
Tradycyjna KuchniaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuWłaśnie sobie uświadomiłam, że w tym roku jeszcze nie robiłam ogórków małosolnych. Więc szybko pobiegłam do sklepu i nadrabiam zaległości. Przepis mam od mojej
Passion of CookingMalinki.. ile bym dała, żeby można je było mieć pod ręką zawsze. Dlatego zrobię musu kilka słoiczków, tak na zimę, jeśli nie zjemy go przed
MamaOskarkaMalinki.. ile bym dała, żeby można je było mieć pod ręką zawsze. Dlatego zrobię musu kilka słoiczków, tak na zimę, jeśli nie zjemy go przed
MamaOskarka