Jesienny keczup z cukinii

Jesienny keczup z cukinii

Jesienny keczup z cukinii

Mówi się, że od przybytku głowa nie boli, ale jakoś tego roku nie mogę nadążyć żeby przetworzyć cukinię :), moja siostra obdarowuje mnie nimi w przekonaniu, że nie dam się im zmarnować, a że ja nie lubię zawodzić to z potrzeby chwili i zalegających cukinii powstał keczup z cukinii. Jest super smaczny i co ważne zdrowy, bo wiemy co zawiera!. Ilość przypraw, pikanterię i smak możecie sami dowolnie modyfikować wedle upodobania Waszych kubków smakowych. Na zdrowie!. Ja miałam różne rodzaje cukinii, zarówno jeśl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję