GRILLOWANA PAPRYKA W OLIWIE i OCCIE

GRILLOWANA PAPRYKA W OLIWIE i OCCIE

GRILLOWANA PAPRYKA W OLIWIE i OCCIE

Lubię kupować z pierwszej ręki. Od kogoś kto zamiast chemii woli naturalne nawozy. Wkłada serce i czas. Lubię wybierać prosto ze skrzynki na małym bazarze lub placyku. Zaszalałem ostatnio z pomidorami, papryką, brzoskwiniami,… Czytaj dalej → czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mam To Na Widelcu

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.